Planetarium Discovery felfújható kupola sátor

Termék részletek

A titokzatos univerzum végtelen fantáziát és boldogságot hoz a gyerekeknek. A hordozható planetárium felfedező kupolája nagyszámú gyermeket vonzhat bármikor és bárhol, és ösztönözheti a gyermekeket is a tudás iránti vágyra. A legfontosabb, hogy könnyen és gyorsan beállítható néhány perc alatt, és használat után kis méretben csomagolható tárolásra. És a költség sokkal szeretőbb, mint a tranditiona épületek.


Ezenkívül a YOLLOY a felfújható planetárium kupola sátor legfőbb&erősítője és gyártója. Planetáriumi sátrunk jobban megfelel az UV-álló, UV-álló, égésgátló és ránctalanító hatásoknak. Anyaga kívül kék vagy fekete, belül világosabb szürke. 3 éves vagy annál hosszabb működés után jó állapotban lehetnek. Szeretettel várjuk, hogy ellenőrizze a mintaanyagunkat.

Az alábbiakban bemutatjuk az anyagot és a kivitelezést:

details of inflatable planetarium dome tent


A kupola sátor különböző magasságokban készíthető úgy, hogy alul gyűrűket ad hozzá, hogy megfeleljen a több követelménynek.

1-2 gyűrűs kupola a jobb állandósulás érdekében

planetarium dome tent with 1-3 rings

3-5 gyűrűs kupola ülésekkel való elhelyezéshez

planetarium dome tent with 3-6 rings


GYIK:

1. kérdés: Kaphatok először mintát?

A1: Igen, a minta anyag szabadon állhat az Ön számára. Míg a planetárium kupola sátorának meg kell fizetnie. Ha nem bízik bennünk nagyon jól, akkor kérhet frisztán ingyenes mintaanyagot, biztos vagyok benne, hogy megrendeli a sátrunkat, miután ellenőrizte az anyagot.

2. kérdés: Honnan tudhatom, hogy az anyag égésgátló?

A2: Minden kupolához gyártott ruhadarabnak szigorú laboratóriumi vizsgálatokat kell elvégeznie a tűzgátló képesség szempontjából, mielőtt elfogadják a gyártásra. A tesztet az SGS-CSTC CO., LTD. Végzi. az NFPA701: 2010 szabvány szerinti tűzvizsgálati módszer szerint a herék és a filmek lángterjedéséhez. kérlek ne' ne aggódj miatta.

3. kérdés: Hogyan rendelhetek egyet?

A3: Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és erősítse meg a szükséges elemet, mivel minden részlet ellenőrzésére szerződést küldünk Önnek. Miután megerősítette, akkor el tudja intézni a kifizetést a raktáron lévő termékekért. Bár teljes mértékben befizetheti a tárhely gyors bejutását.

4. kérdés: Hogyan kell fenntartani a sátrat, amikor baleset történt?

A4: A kupola nagyon tartós, és a legtöbb még jó állapotban van 3 éves vagy annál hosszabb működés után. Amikor balesetek történtek, apró lyukakat lehet foltozni a mellékelt kendő apró körökkel és szövetragasztóval. A könnyeket újraválthatjuk varrással, majd a varrott szövetet dómruhával és szövetragasztóval letakarva.

5. kérdés: Milyen problémákra kell odafigyelni a használat során?

A5: Soha ne használja erős napsütésben vagy esős napokban. Ha a kupola nedves lesz, felfújva kell hagyni, és hagyni kell száradni. Mint minden kendő, nedvesen tárolva is penészedhet. A víz el is lazíthatja a ragasztót, amely a szövetcsíkokat a kupola varratok felett tartja. Soha ne tároljon kupolát olyan környezetben, ahol a hőmérséklet fagypont alá csökkenhet. Soha ne felfújja a kupola felső lámpához közel.


Szeretettel üdvözöljük érdeklődését, hogy többet tudjon meg felfújható planetáriumi kupolsátorunkról. A Yolloy ígérete professzionális termékeket és szolgáltatásokat kínál Önnek.

Hot Tags: planetáriumi felfedezés felfújható kupola sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like