Egy gyűrűs hordozható planetárium kupola

Termék részletek

Planetárium kupola felfújható sátor széles körben elhelyezett mindenféle beltéri vagy kültéri film, különböző méretű szobaigény. Ez nagyon népszerű planetárium film oktatás. Az embereknek erős jövőképük lesz a planetárium kupola sátor filmre.

 

Azoknak az ügyfeleknek, akik hagyományosabb planetáriumi színházi élményre van szükségük, gyűrűs kupolákat kínálunk. Ezek a gyűrűk függőleges falat adnak a kupolának a vetületi felület alatt. A gyűrűket vagy csöveket ugyanaz a ventilátor fújja fel, amely felfújja a kupolát. Minden gyűrű átmérője 30 cm( 1 láb), és legfeljebb 5 csövet lehet biztosítani a tavaszi vonal kívánt az ügyfél. Egy vagy két cső tartja a kupola átmérőjét, és növeli a stabilitást. Három-öt cső biztosítja a fal, amely ellen székek lehet helyezni. Az ügyfelek szeretnének egy kupola szerkezet székek gyakran válassza ki a gyűrű kupola.

 

A legjobb képek a 360 vetület felfújható kupola sátor:

Best display images of 360 projection inflatable dome tent


Ezek a kupolák nehezebbek, és ezért nem olyan hordozhatóak, mint a standard kupola, de számos olyan alkalmazást találnak, ahol egy kupolát több mint egy napra hoztak létre, vagy akár ideiglenes színházként múzeumokban vagy más nyilvános helyeken, például bevásárlóközpontokban, előcsarnokokban és közös helyiségekben.  Ring kupolák készültek méretben kezdve 4 méteres kupolák illeszkedő kiállítások vagy tantermek magas mennyezettel 8 méteres hordozható színházak.

 

Íme néhány felfújható vetület kupola sátrak gyűrűk a referencia:

inflatable projection dome tents with rings

 

Részletek egy gyűrű hordozható planetárium kupola:

1.Méret(méter):5m~10m diam vagy egyéni méret szerint;

2. Az anyag alkalmas film bemutató és megfelelnek NFPA-701 Standard, láng-rezitáló;

3.Custom design elérhető;

4.Sötétkék vagy fekete szín;

5.2 év korlátozott garancia, és minden terméket harmadik fél vizsgál meg a szállítás előtt.

 

Itt vannak az ügyfelek visszajelzéseit a hordozható felfújható planetárium kupola sátor:

portable inflatable planetarium dome tent

 

Szeretné kipróbálni a saját planetárium kupola sátor, és van egy jó élmény, ha használja? Kérjük, ne habozik kapcsolatba lépni velünk további információkért, mi kínálunk Önnek a legjobb szolgáltatásokat, kiváló minőségű kupola és a legkedvezőbb áron.


Hot Tags: One Ring Portable Planetarium Dome, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet