Felfújható golfpálya sátor

Termék részletek

Ha golfpályát vezet, vagy fő üzleti tevékenysége a golf, ez a felfújható golfedzősátor a virtuális sportszimulátorok és a bérelt vállalkozás teljes méretű golfszimulátorainak végső választása. Óriási 4,6 m (szélesség) x5,25 m (mély) x 2,8 m (magasság) esetén a játékosok teljesen belemerülnek egy virtuális sportvilágba. A hiteles korongok és labdák segítségével a szimulátor reális sportélményt nyújt. Tesztelje ügyességét dobás, ütés, dobás, rúgás, golfozás és egyebek terén.

A testreszabott szolgáltatások elfogadhatók, mint a tervezés, a méret, a szín és a logó, kérjük, csak ossza meg velünk a tervezési képeit, a golftent az Ön igényei szerint készítjük el.

Az alábbiakban részletes képek láthatók erről a felfújható golfpályáról:

Detailed Images of Inflatable golf swing hitting tent

Sokféle stílust és méretet készítünk a felfújható golfütő sátorból,az alábbiakban hivatkozunk a felfújható golf szimulátorra:

More RelatedInflatable golf swing hitting tent

Szeretne saját felfújható golfpályát kínálni? És béreljen az ügyfeleknek, hogy nagy pénzt keressen, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, vásároljon saját felfújható golfsátrat. Úgy gondoltam, hogy a golfszimulátor kölcsönzési szempontja a legjobb az Ön számára és biztosan kielégíti a tömeg leglelkesebb golfozóit. Játssz egy teljes 18 lyukat, a leghosszabb hajtóversenyt, amely a legközelebb áll a csapversenyhez, vagy egyszerűen gyakorolj a hatótávon.

Hot Tags: felfújható golfpálya sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet