Felfújható Full Swing Golf Simulator sátor

Termék részletek

A haverod töltötte a telet gyakorló teljes swing golfpálya a szimulátor, ő építette, és most rugdossa a segged az egész tanfolyam ezen a nyáron. Szóval ne hagyd, hogy hozzászokjon a győzelemhez. Meg akarod nyerni őket? Itt vannak az eszközök meg kell, hogy egy felfújható full swing golf szimulátor otthon egyedül, akkor használja a beltéri tevékenység, ezért kérjük, ne hezitáló kapcsolatba lépni velünk, hogy lengő a saját otthoni golf gyakorlat.

 

A termelés a golf képzés felfújható sátor, van professzionális tervező csapat, mi teszi a felfújható golf sátor az Ön igényeinek, mint a méret, szín, stb, a termelés előtt, mi teszi a 3D-s tervezési tervezetek a csekket, mielőtt termelő, ha bármely része nem teljesült, akkor meg fogjuk változtatni a tervezetet az Ön számára, amíg nem elégedett.

 

Az alábbiakban 3D-s tervezetek e felfújható full swing golf szimulátor sátor:

3D design drafts of inflatable full swing golf simulator tent


Ehhez a felfújható golf gyakorlat tartományban,az első és az oldalán az első ponyva, és az oldalán a háló, minden lehet leválasztani, itt az ügyfél DIY promóciós BANNER. És csinálunk néhány D gyűrűt a golfsátoron, és kötőket párosítunk, hogy megkössük a nagyobb stabilitást.

 

Az alábbiakban néhány részletes képet a full swing golf felfújható szimulátor:

detailed images of inflatable full swing golf simulator tent

Hot Tags: felfújható full swing golf szimulátor sátor, a gyártók, a beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like