Full Swing virtuális golf szimulátor pálya

Termék részletek

Manapság, a teljes swing virtuális golf szimulátor természetesen egyre több és több népszerű termék az életünkben. Ez segít, hogy finomítsa a játékosok készség a legfontosabb összetevői golf: Vezetés, pitching, üzembe. A felfújható golf sátor segítségével a golfozó és a tréner azonosítani és finomítani a legkisebb részleteket a swing. Elhelyezési tartományaink segítenek a pontszám leadásában a pontosság és a képesség javításával.

 

Kínálunk két stílus a hit képernyőn, az egyik egy képernyő (egy réteg találatot), a másik pedig a kettős képernyő (a réteg találatot, egy réteg csend), tettünk a 50mm tépőzáras (hurkok) a képernyő elülső szélén felfújható szerkezet, a frekvencia a labda üti az infláció cső nagyon kicsi.

 

Az alábbiakban részletes képeket a full swing virtuális golf szimulátor:

detailed images of this full swing virtual golf simulator course

 

Személyre szabott gyártás is rendelkezésre áll. Kinyomtathatjuk a logódat, a szlogent vagy más üzeneteket a sátorra. Csak add meg nekünk az ötletedet vagy a designodat, és eljutunk az igazi felfújható golf edzősátorba!

 

A felfújható golf sátor meleg értékesített a piacon, és jó visszajelzést ügyfeleink.Az alábbiakban néhány visszajelzést ügyfeleink:

clients' feedback of the full swing virtual golf simulator course

Hot Tags: full swing virtuális golf szimulátor tanfolyam, a gyártók, a beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like