Digitális 10m hordozható planetárium kupola

Termék részletek


Részletek:

A felfújható digitális planetárium kupola egy alacsony költségű, alacsony karbantartási megoldás egy csillag színház. Egy egyszerű vetítési rendszerrel a planetárium képes szimulálni az éjszakai égboltot a Föld bármely helyéről és idejéből. Azt is mutatják a mozgását a bolygók, a Nap, és a Hold. Kiegészítő műszerek, például dia- és videokivetítők is beszerelhetők, hogy a fő projektorrészét nem része égi tárgyakat mutassanak; ezek közé tartoznak többek között üstökösök, galaxisok, halmazok stb.

Best display images


Ez egy luxus felfújható digitális planetárium kupola, két ajtó van az emberek számára, hogy bejussanak. És az ajtók teljesen le vannak zárva, és az emberek kétféleképpen juthatnak be. A szín, a kupola lehet sötétkék és fekete. Az anyaghoz professzionális planetárium anyagot használunk, hogy teljesen elsötétüljön. Ez nagyon jó az oktatás és a kereskedelmi vállalkozások számára.


Mi is sok más felfújható planetárium kupolák, további lehetőséget és részleteket, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Az alábbiakban néhány képet a standard kupola gyűrűk nélkül,melyik a mi legkelendőbb elem, mit gondolsz, ez a stílus is alkalmas az Ön számára?

No rings stardand dome tent


Gyűrűkkel ellátott kupolákat is kínálunk, haügyfelek igénylő hagyományos planetárium színházi élményt.

Ring raised domes

Hot Tags: digitális 10m hordozható planetárium kupola, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like