Felfújható vetület dóm sátor külső keres

Termék részletek

Részletek:


Nagy kültéri felfújható fehér hordozható vetítő kupola planetárium Laser Show, mérete a kupola sátrak 10m átmérőjű vagy méretű 10m 20m átmérőjű elfogadható,az anyag használtunk Kereskedelmi minőségű PVC Ponyva, ez vízálló, UV-álló, égésgátló és magas tartós. A felfújható vetület kupola használható a sporttevékenységek, utazás, vállalkozás és a hagyományos és tudományos tevékenységek. Különösen használják az egész helyszíneken a film és a televízió, a kikapcsolódás és a nyaralóhelyek.

 

Miután a képeket a felfújható vetítő kupola sátor kívülről keresi a referencia:

Inflatable Projection Dome Tent_副本

 

Ez egy felfújható vetítősátor külső nézetfilmek:

Inflatable Projection Dome Tent(1)_副本

 

A szállítási csomagról, érzékenyen nyújtunk professzionális csomagolási szolgáltatásokat ügyfeleinknek. Minden hordozható vetítő kupola sátor, használtuk puha szőnyegek belső csomagolás, vízálló erős PVC táskák másodlagos védelem és átlátszó PE filmek külső csomagolás, annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a hordozható vetítő kupola sátor nem sérül meg szállítás közben. Minden csomag csatolva van a pontos képet a hordozható vetítő kupola sátor és rendelési számot az egyszerű besorolás.A hordozható vetítőkarasátor csomaglépésének követve az Ön számára:

package details

 

YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártók és beszállítók, most hozza meg a minőségi, tartós és olcsó nagy fehér felfújható vetítő kupola sátor eladó a szakmai és produktív gyár. Szigorú minőségellenőrzési és irányítási rendszer mellett biztosítjuk Önnek e termékek magas minőségét és jó teljesítményét.

Hot Tags: Felfújható vetület Dome Sátor külső keres, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet