Légzsilip 6m hordozható planetárium kupola

Termék részletek

Légzsilip 6m hordozható planetárium kupola


Részletek:

A hordozható planetárium kupolák kifejezetten csillagászati obszervatórium kupola, és ez a levegő-fúvó felfújt, nincs szükség külső keret vagy szerkezet támogatására. a hordozható obszervatórium kupola Készült tartós szövet. A kupoláknak minimális ráncaik voltak. könnyű, így a fúvó alacsony sebességre állítható, ha felfújódik. A külső réteg a kupola szövet lehet kék vagy fekete, ez nyújthat védő héj a belső világosszürke vetítésfelület réteg. A középső réteg biztosítja a lángálló, amely lehetővé teszi a kupolák, hogy megfeleljen a nagyon szigorú tűzvédelmi követelményeknek. A kupolák padló nélkül épültek. Vészhelyzet esetén, ahol evakuálásra van szükség, az üzemeltető egyetlen húzással "megfordíthatja" a kupolát, azonnal elengedve a közönséget.


A felfújt zsilipajtó korlátozza a légveszteséget a be- és kilépés során. Az oldalsó panelek vannak rögzítve a bejárati padló tépőzáras, és ki lehet szélesíteni, hogy befogadja kerekesszékes, ha szükséges.

airlock door (2)


A kupolában és a kupolában lévő további szellőzőnyílások lehetővé teszik a kezelő számára a légáramlás beállítását, kifelé irányítva az állott levegőt.

air inlet  ventilation (2)


Hogyan válasszuk ki a mérete planetárium kupola sátor?A sátor, amit kedvelsz, 5 m átmérőjű és 3 m magas. Ez a mi forró eladási standard kupola sátor, amely gyűrűk nélkül, és alkalmas mintegy 30 diák ül közvetlenül a padlón, hogy élvezze kijelző. Egy vagy két cső tartja a kupola átmérőjét, és növeli a stabilitást. Három-öt cső biztosítja a fal, amelyhez székek lehet helyezni alkalmas a film megtekintésére.

Reference size

Hot Tags: légzsilip 6m hordozható planetárium kupola, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like