5m Portátiles Planetárium Kupola Felfújható

Termék részletek

Részletek:

A portátiles planetárium kupola felfújható szövetanyaga az általunk használt legmagasabb szintű tűzállósági szabványokszerint van kialakítva, a colth megfelel az NFPA701 szabványnak, és a belső kupola 100%-ban átlátszatlan még napfény ben is, így kültéri tevékenységre is használható. Tartós, könnyű a könnyű szállításérdekében, kevesebb ránctal a filmlejátszáshoz. A kétajtós, előszoba kialakítás létrehoz egy gyors tömítés mögött minden bebocsátás, késői érkezések, vagy azok, akiknek el kell hagynia váratlanul ne zavarják a show folyamatban van.


A legjobb vizuális képek portátiles planetárium kupola felfújható, mint az alábbiak ban látható:

Best display images (2)


Most, hogy két stílus portátiles planetárium kupola felfújható, az egyik standard kupola, a másik a gyűrű emelt kupolák. A legnépszerűbb kupola 5M, és mi is, hogy 6M.7M.

Portable projection dome tent


Az alábbiakban részletesen portátiles planetárium kupola felfújható az Ön referencia:

Details


Részletesebb információ, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

 

YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártók és beszállítók, most hozza meg a minőségi, tartós és olcsó 5m portátiles planetárium kupola felfújható eladó a szakmai és termelő gyár. Szigorú minőségellenőrzési és -kezelési rendszer mellett biztosíthatjuk Önnek a termékek magas minőségét és jó teljesítményét.

Hot Tags: 5m portátiles planetárium kupola felfújható, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like