360 Vetítés felfújható kupola sátor

Termék részletek

360 vetítés felfújható kupola sátor


Egy magával ragadó 360 'tapasztalat a vetítés felfújható kupola sátor, amely lehetővé teszi, hogy megtapasztalják mozi egy teljesen új módon, planetárium vetítés kupola sátor stílus állkapocs csepegtető tartalom, mint a film körül. Élvezze az izgalmas vizuális élményt, akkor is kap a lehetőséget, hogy repülát a galaxisok!

 

Ez a 360 vetítés felfújható kupola sátor használható geodéziai show, a fény show, színház események, fél, 360 fokos filmjáték vagy planetárium oktatás az iskola, stb, és így tovább.

 

Amikor a vetítési rendszer be van kapcsolva, ezek a felfújható falak kettős szolgálatot végeznek azáltal, hogy kiváló vetítési felületként működnek a filmek és a csillagmezők számára. A felület kifogástalanul jeleníti meg a képeket, hogy éles, részletes képet jelenítsen meg. Az emberek erős látás hatása a 360 vetítés felfújható kupola sátor.

 

Az alábbiakban részletes képeket a 360 vetítés felfújható kupola sátor az Ön referencia:

detailed images of 360 projection inflatable dome tent

 

Az alábbiakban a referencia képek e 360 vetítés felfújható kupola sátor:

360 projection inflatable dome tent


A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító most minőségi, tartós és olcsó 360-as kivetítő felfújható kupolassát kínál eladásra professzionális és termelékeny gyárából. Szigorú minőségellenőrzési és -kezelési rendszer mellett biztosíthatjuk Önnek a termékek magas minőségét és jó teljesítményét.
Hot Tags: 360 vetítés felfújható kupola sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like