2 Cső Sky Planetárium Obszervatórium hordozható

Termék részletek

Részletek:

2 csöves égbolt planetáriumi hordozható kupola sátorunk anyagát speciális vetítőszövet használta, a' lángálló, megfelel az NFPA-701 szabványnak. A belső kupola 100% -ban átlátszatlan még napfény alatt is, így beltéri vagy szabadtéri tevékenységek, például 360 fokos filmjáték, planetáriumi oktatás az iskoláknak stb. Azoknak a vásárlóknak, akiknek hagyományosabb planetáriumi színházi élményre van szükségük, gyűrűs kupolákat kínálunk. Mindegyik gyűrű átmérője 30 cm (1 láb) és legfeljebb 5 cső a vevő által kívánt rugós vonalhoz biztosítható. Egy vagy két cső tartja a kupola átmérőjét, és növeli a stabilitást. Három-öt cső biztosítja a falat, amelyhez székeket lehet elhelyezni. Azok az ügyfelek, akik székkel rendelkező kupolaszerkezetet szeretnének, gyakran a gyűrűs kupolát választják.

2 tube sky planetarium portable dome tent

A felfújt légzáró ajtó korlátozza a be- és kilépéskor bekövetkező levegőveszteséget. Az oldalsó panelek tépőzárral vannak rögzítve a bejárati padlóhoz, és kiszélesíthetők, hogy szükség esetén beengedjék a kerekesszéket használókat. D-gyűrűket készítünk a kupola alján, így megkötheti homokzsákokat vagy rögzített szerkezettel kösse meg.A 2 csöves égbolt planetáriumi hordozható kupola sátor részletes képeinek megtekintése:

detailed images of 2 tube sky planetarium portable dome tent


Sokféle felfújható planetárium hordozható kupola sátrat készítettünk és forrón értékesítettünk a piacon, jó visszajelzéssel az ügyfelektől.Itt megosztott néhány ügyfelet' visszajelzés a felfújható planetárium hordozható kupola sátráról referenciaként

clients' feedback of inflatable planetarium portable dome tent


Szeretné kipróbálni saját felfújható planetáriumi hordozható kupola sátorát, jó tapasztalatokkal, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, kiváló minőségű sátrat kínálunk Önnek.

Hot Tags: 2 csöves sky planetárium obszervatórium hordozható, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet