2 cső protable digitális planetárium kupola

Termék részletek

2 cső hordozható digitális planetárium kupola


Részlet:

 

A külső réteg a hordozható digitális planetárium kupola szövet lehet sötétkék vagy fekete, a belső a kupola speciális bevonatú, amely különleges planetárium kijelző és a ruhával megfelelNi NFPA701 szabvány .it tud nyújtani egy védő héj a belső világosszürke vetítés felületi réteg, és a belső kupola 100% átlátszatlan még napfény alatt is, a belső áll egy plüss szürke felület, amely ideális a vetítések. Az emberek erős látás hatása a planetárium kupola sátor film. Mivel a felfújható planetárium kupola használták vetítés vagy film lejátszás, így szükséges a kupola belső sima felületű, és a kupola legyen átlátszatlan.

 

Az alábbiakban részletes képeket a hordozható digitális planetárium kupola:

Detailed images

 

A hagyományosabb planetáriumszínházi élményre szoruló ügyfelek számára gyűrűkkel ellátott kupolákat kínálunk. Ezek a gyűrűk adakad a kupola függőleges fal alatt a vetítési felület. A gyűrűket vagy csöveket ugyanaz a ventilátor fújja fel, amely felfújja a kupolát. Egy vagy két cső tartja a kupola átmérőjét, és növeli a stabilitást. Három-öt cső biztosítja a fal, amelyhez székek lehet helyezni. Az ügyfelek szeretnének egy kupola szerkezet székekkel gyakran válassza ki a gyűrű kupola. Minden 4 és 5 méteres kupolák jönnek a standard 6 láb hosszú ajtó. Minden más jön -val a új 7 lábfej ajtó hacsak másképp meghatároz.

 

Több stílus gyűrűk hordozható digitális planetárium kupola az ügyfél választhat:

rings dome

 

YOLLOY a top&professional termelő felfújható planetárium kupola sátor Kínában. A termelés a kupola sátor, van egy profi tervező csapat, mi teszi a sátrak szerint a követelményeknek, mint a méret, szín, stb, A planetárium sátor jobb kijelző, UV-ellenálló, égésgátló és ránctalanító. Az anyag kívül kék vagy fekete, belül világosabb szürke. Ezek lehetnek jó állapotban 3 év után a működés vagy hosszabb. Bármilyen elem érdekli, kérjük, forduljon hozzánk, kínálunk önnek kiváló minőségű sátrak, így bízhat cégünk és a minőség.

Hot Tags: 2 cső protable digitális planetárium kupola, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet