Temporary Felfújható Pods sátortető

Termék részletek


Temporary Felfújható Pods sátortető


Részlet:

felfújható doboz  felfújható iroda egy zsákban (OIAB)

A felfújható alátétre vonatkozó utasítások:

A felfújható fülkék burkolatát széles körben használják az irodában, esküvőre, születésnapi partira, rendezvényre, stb., Mindenkinek sok mulatsággal jár. Akár a szabadban vagy a beltéren van jelen, ez a felfújható bárhol is elérhető. Csak néhány másodpercre van szüksége a beállításhoz és a leállításhoz.


Vonzó hangulatot és lenyűgöző hátteret teremt, amely egyedivé és lenyűgözővé teszi a fényképét. A felfújható fotófotel használata valóban forradalmasította a fotózás világát, ami minden alkalomra vagy eseményre fantasztikus forgatókönyvet hozott létre.

Itt mutatok valami forró eladási Yolloy felfújható sátorot a ference , Ha többet szeretne tudni, kérjük, írjon nekem.

átlátszó PVC felfújható Dome sátor a Lawn kempinghez

A transzparens sátor egésze magasabb színvonalú érzéssel és megjelenéssel rendelkezik, a látás nyitottabbá válik, ha az éjszakai fény használata jobb hatással és légkörrel


Inflatable shelter tent for racing show

Felfújható menedék sátor a versenyzéshez

A felfújható menedék sátor olyan menedéket jelent, amely a viharból, a napfénytől és az ideiglenes menedéktől védett. A többszörös vászon, a dolgok támogatásával együtt, bármikor eltávolítható. A sátrak részek formájában vannak és összeszerelve a helyszínen.


7m planetario inflable

7 m bolygócsapódás

A Planetárium kupola felfújható sátrak széles körben elhelyezett számos beltéri vagy kültéri film, különböző méretű szobai követelmények. Az iskola Planetarium mozi-oktatása nagyon népszerű. Az emberek erős vizuális hatással lesznek a planetárium domború sátraira.
Hot Tags: ideiglenes felfújható hüvelyek sátor fedél, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet