Kültéri vad felfújható lehajtható kemping sátor

Termék részletek


Kültéri vad felfújható lehajtható kemping sátor


Részlet:
felfújható háromszög összecsukható sátor, nagyon könnyű felállítani és csomagolni.Ez a levegő szűk szerkezete, miután felfújva lehet tartani belül sok nap.Át csak akkor kell hozzá levegőt 2-3 nappal később.A anyag, amit használt PVC ponyva, amely a belső és mindkét oldalán megerősített hálóval van bevonva. Tartós, vízálló, UV-álló és lángálló. Nagyon megfelel kültéri kempingezésnek.

  

MOQ: 1 darab
Szivattyú: CE / UL tanúsítvánnyal
Termelési idő: körülbelül 10-15 munkanappal a fizetés után 50% letét.
Szállítási módok: kifejezetten tengeri vagy légi úton
Fizetés: T / T banki átutalás, nyugati unió, pénz gramm.

Hogyan rendelhetek?
Megerősítjük a rendelést → Elküldjük Önnek a Proforma számlát részletekkel és kifejezésekkel → Ön a számlát aláírja, és gondoskodik a letétről → Elindítjuk a termelést → Képeket és videókat küldenünk, hogy megerősítsük a kész termelést → Megfizetjük az egyensúlyt → Elrendezzük a szállítmányt → Küldünk Önnek minden dokumentumot, hogy felvehessük az árut.

Andvantage:
1.YOLLOY OUTDOOR az egyik legnagyobb felfújható gyártó Kínában, amelyek fejlett irányítási technológiát és gazdag tapasztalattal rendelkezik a különböző típusú felfújható tételek.

2. Ha együttműködünk, előnyös lesz a professzionális értékesítés előtti és utáni értékesítési szolgáltatása, a megfelelő ütemtervvel és a rezonálható szállítással, a gyártási folyamat legújabb frissítésével vagy a szállítási állapot időszerűségével.

3. Soha nem leszel fáradt és minőségben vesz részt a jó minőségűek miatt.

Hot Tags: szabadtéri vad felfújható összecsukható kemping sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like