Kültéri Felfújható Kültéri Vízálló Pop Up Automatikus Camping Sátor

Termék részletek

A felfújható tárgy olyan tárgy, amelyet gázzal lehet felfújni, általában levegővel, de hidrogén, hélium és nitrogén is használatos. A felfújható egyik előnye, hogy kis helyiségben tárolható, ha nem felfújódik, mivel felfújható függ a gáz jelenlététől, hogy megtartsa méretét és alakját. A nem felfújható stratégiákhoz képest alkalmazott tömegre jutó funkcionális teljesítés kulcsfontosságú előnyt jelent. A felfújható elv alkalmazza a stadionpárnák, az ütközésvédők, a jármű kerék belső csövei, a vészhelyzeti légzsákok és a felfújható térszerkezetek. Az infláció többféle stratégián keresztül történik: szivattyúk, levegőáramlás, felfutás és szívás.


A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító, minőségi, tartós és olcsó szabadtéri felfújható kültéri, vízálló, kipróbálható automata kemping sátort kínál a professzionális és termelékeny gyárból. A szigorú minőségellenőrzési és irányítási rendszer mellett garantálhatjuk Önnek a termékek kiváló minőségét és jó teljesítményét.
Hot Tags: szabadtéri felfújható szabadtéri vízálló pop up automata kemping sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet