Felfújható Wild Camping Lodge légpárnával

Termék részletek


Felfújható Wild Camping Lodge légpárnával


Részlet:
Tervezsz egy kempingtúrát a családoddal? Mi a kemping lényege? Igen, először meg kell oldanunk az alvás problémáját. Szeretne szabadtéri szabadtéri kirándulni? Mit szólnál egy sátorkempinghez? Ha igen, akkor a könnyű sátrak a legjobb választás, és ugyanakkor jobb, ha megerősíthető, ha ágyban, akkor nagy lesz.
Itt igen, nagyon jó megoldásunk van minden kérésnek. Lásd a képet, tudod, a legjelentősebb az, hogy van egy felfújható ágy sátor kemping sátor. És jól látja a végén? Igen, ez egy párna; valóban barátságos design. A párna végén speciálisan dupla rétegű kialakítást használunk. Még akkor is, ha valami esik erre a célra, vissza lehet vonni a sátorból. Oldalainál vannak szúnyoghálók is. Sok barátod van egyszerre, és saját magánéletedet szeretné? Nézd meg a külsőt, van tépőzár összekötjük a sátrakat és a kempingházat úgy terveztük, hogy egy férfi sátor legyen. Ha párok, nagyobbak vagyunk.

  

Sokan lesznek jobban kedvelik a könnyű sátrakat, lásd a sátor súlyát, csak 20 kg, ez nem jelent problémát a legtöbb ember számára. És ha csomagolva van, akkor kis méret. Tehát nem számít az autó csomagtartójában vagy az ülés helyén, ez nem jelent problémát. Tetszik? Akkor menjünk a kempingbe! Testreszabott lehet elfogadható. Különleges követelmény a méret, a szín és a logó, pls bátran tudassa velem.

A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító, most minőségi, tartós és olcsó, felfújható, vadászati kempingházat kínál a professzionális és termelő gyárból eladó légpárnával. A szigorú minőségellenőrzési és irányítási rendszer mellett garantálhatjuk Önnek a termékek kiváló minőségét és jó teljesítményét.

Hot Tags: felfújható vad kempingház, légpárnás, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like