Felfújható Sukkah

Termék részletek

Felfújható sukkah


Ez air felfújható sátor, mi történt a kereskedelmi célra használt, és tud széles körben elhelyezett-ban szabadtéri alkalom reklám tevékenység, megnyitókra, ideiglenes raktározási stb.;  hoznak sok vizuális hatás és a hatás reklám.


 

Nagyon könnyen tárolhatja. Jóváhagyták az ortodox rabbik által kóser. A Sukkah van egy speciális szivattyú, amely érzékeny a mozgás és a nyomás, ami automatikusan működik, amikor a Sukkah szükséges levegő. Nincs szükség érintse meg, hogy automatikusan növeli a szünetben. Legjobb rabbik is lenyűgözte, és jóváhagyott ez Sukkah. A legfontosabb dolog az, hogy készen áll, és a Szukot kóser.


Jön-ban egy PVC ponyva-táska. Hajtsa, és vigye magával a kirándulások. A Sukkah stabilitása attól függ, hogy néhány D-gyűrűk, hegesztett levegő test és ügyfél jönne néhány kötél köti le a sukkah határozottan, amely tartja az egyensúly bármilyen időjárás.


Az előnye, hogy a levegő felfújható sátor, mi történt:
1. a gyermekek biztonságát kiemelt fontosságú minden munkatársunk a vállalat gondozás és gondolkozz először, és mi mindig termelnek és biztonságos ballonok ezekben az években;
Az anyag, az air felfújható sátor megfelel EN71-2-3 szabványnak;
Minden a levegővel felfújható sátor megfelel EN14960 (2013);
Biztosítunk minden fúvók CE, UL hagyományos felel meg.
(2) a cég szakosodott felfújható productions ezekben az években, és már 10 éve expericence felfújható termelési és export-hoz minden országban szerte a világon;
A gyár személyzet teljesen ügyes, és üzletkötőink szakértők!
(3) miatt erős bizalmat a ballonok, mi történt, hogy biztosítunk 3 év korlátozott garancia a felfújható termékek.

4. nemcsak tökéletes előtti szolgáltatást nyújtunk elrendelése előtt, több imprtantly, adunk kielégítő felad szolgáltatás, beleértve a QC, a szállítás, a minőség iránt érdeklődők, sőt akár ütközhetnek, stb; eljuthat hozzánk immedicately, helyszíni tárgyalás, online skype, telefonhívás, fax stb.

YOLLOY kültéri, egyike a vezető gyártók és szállítók, most hozza meg minőségi, tartós és olcsó felfújható sukkah eladó szakmai és produktív gyárból. A szigorú minőség-ellenőrzési és irányítási rendszer biztosíthatom Önöket, a kiváló minőségű és a jó teljesítmény a termékek.
Hot Tags: Felfújható sukkah, gyártói, szállítói, factory, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like