Felfújható fedél

Termék részletek

Felfújható fedél

Használható felfújható színpadfedélként, ami nagyon jó választás kültéri rendezvények, értékesítési promóciók, koncertek számára. Oxford anyagból készült.

1.Size: 8 * 4 * 4m
2.Material: Oxford
3.Wight: 33kg
4. Csomagolás mérete: 52 * 57 * 57

A felfújható színpadfedél általánosabb minőségi jellemzői a következők:

1. Megbízható és tartós anyag

A csúcsminőségű mateiral mindig felfújható felfújható, és mindegyik Kínában található egyik legjobb anyag beszállítója - Plato kémia; Minden alkalmazott anyag megfelel az EN71-2-3 szabványnak.

2. Nagy pontosságú varrógép és művelt varrási munkák

Minden öltésű felfújható varrógépünket egy precíziós varrógép varázsolja 9 db vízálló nylon szálon, és minden egyes varrás hossza 4 mm körül van, ami a legfelsőbb a felfújható mezőben; A legfontosabb, hogy mindig alkalmazzuk kettős varrás bárhol a felfújható és négyszeres varrás pozíciókban fenntartó sok erőt és nyomást ugrott.

3. Nagy pontosságú hőhegesztő gép és kidolgozott hegesztési munka

Minden légmentesen működő felfújható gumiabroncsunk magas hőmérsékletű többfunkciós hegesztőgépből készül, ami szükséges és hatékony a hatalmas légmentesen működő felfújható játékokhoz, mint például a felfújható vízi játékok, a zorb, a medencék, a légmentesen felfújható sátrak stb. A tökéletes kialakításunk alapján tökéletesen tömíthetjük az összes anyagdarabot bármilyen ésszerű felfújható gumival, és a legmagasabb minőségi standardokkal nagy hatékonysággal hegeszthetjük légmentes légrugóinkat.


A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító, minőségi, tartós és olcsó felfújható színpadi borítást kínál a professzionális és termelékeny gyárból. A szigorú minőségellenőrzési és irányítási rendszer mellett garantálhatjuk Önnek a termékek kiváló minőségét és jó teljesítményét.
Hot Tags: felfújható színpadfedél, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like