Felfújható pop-up kocsma

Termék részletek

Manapság egyre többféle felfújható bársátor jön ki a tengerparton, a hátsó udvarban, a városközpontban, a strandokon és így tovább sokféle rendezvényre. A felfújható kocsmasátrak nemcsak azért népszerűek, mert gyönyörűek, hanem kis méretűek is, hordozhatóak, könnyen felállíthatók és így tovább. Az összes előny arra készteti az embereket, hogy felfújható épületeket béreljenek bulijukhoz, ami miatt a bárbérlő üzletember sok pénzt keres.

6M940Q[Y7H75BZ])B%$5(HU_副本

termék név

Felfújható pop-up kocsma
TételIT-213-1
Méret8 ml x 6,5 mW x 7,5 mH
AnyagPVC ponyva
Súly250kg
Származási helyGuangzhou, Kína

A fenti felfújható pop up kocsmához kereskedelmi minőségű anyagból készítettük, amely magas tartósság, UV-állóság, égésgátló, vízálló és NO ólom. Felfújható épületeket készítünk a CE&erősítő szerint; EN 71. Kettős öltéssel mindenhol és négyszeres öltéssel az alsó ponton. Erős cipzárat használunk, és a cipzáron kívül cipzárfedél van a védelem érdekében, és sok rögzítő gyűrűt is készítünk a rögzítéshez. Milyen' többet kínálunk UL tanúsítvánnyal rendelkező légfúvóval is.

A mi szolgáltatásunk:

1. Amint megkapjuk, válaszolunk az e-mailre.

2. A Skype és a telefon 24 órán keresztül nyitva áll az Ön igényei szerint.

3. TQC minden egyes gyártási folyamathoz.

4. 24 órás Infatuation&erősítő; A légszivárgás elkerülése érdekében az egyes termékek deflációs tesztje.

5. Nyomon követjük az utószolgálatát, ha valami nem elégedett, kérem, tudassa velem. Mindent megteszünk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és megoldja a problémát.

A testreszabás elfogadható lehet. Ha bármilyen követelménye van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Vagy ha van vázlata és néhány különleges ötlete, megoszthatja velünk is, szeretnénk veled dolgozni a tökéletes felfújható tárgyakért.


Hot Tags: Felfújható Pop Up Pub, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like