Csodálatos felfújható torna levegő pálya Mat

Biztonságos, szórakoztató, multi-funkciós, hordozható, tartós. Hihetetlen! Levegő pálya szőnyeg egyre alapfelszereltség edzőtermek szerte a világon. A torna a parkour, gyógytorna, Kung-Fu osztályból levegő pálya szőnyegeket nagy berendezések számos sport. Egyre több ember lesz egy robbanás, levegő pálya mat segítségével szinttel feljebb a készségek!

 

A szakmai torna levegő pálya
levegő pálya felülete teljesen sima, kemény, mint egy masszírozó padló, nem a kidobóember, nem zavaró a zaj, és kevesebb energiát, nagyon stabil, és ellenáll a magas nyomásnak.

 


A felfújható légi pálya szőnyeg lezárt, nem kell a fúvó fut folyamatosan, you can ütés up, szivattyú 10 percig zárt jól és erős, a levegő nem kerülheti el, és minden alkalommal tudja tartani, kivéve, ha az kiürül, ez.


mi tehet Velcro légi úton kapcsolhatók több darab együtt.
A felfújható pálya menekül a hátránya az alacsony sűrűségű, alacsony, vékony vastagság és alacsony használatról.


Felfújható útvonalunk használ egy új tanulmány a nulla sűrűségű, tartós és nem deformálható, csiszolt szövet, csillapítás a hatást kár, a felfújható pálya rendelkezik a vastag design, 10 cm-es, 15 cm-es, 20 cm-es védelem rendkívül erős, biztonságos és stabil és gyors rebound, figyelni az emberi jólét enyhíti erős hatást, kényelmes és puha, hogy az emberi test kényelmesebb számos sport. A felfújható fuss egy jó stabil csúszásgátló hatása, és a felfújható pálya különleges anyag van jó súrlódás az emberi bőr.
 

Viszonylag könnyű és könnyen beállít az edzőteremben.
Lehet helyezni minden emeleten.
A szükséges ventillátor igazi könnyű.
Nyomás könnyen testre szabott másodpercen belül.
Megemelve, és rontja történik 5 percen belül.
Nincs zaj, edzés közben 's, mert nincs szükség folyamatos infláció.
Infláció, miután mat a nyomás órákig tart fenn, csak másodpercek alatt utántöltő.
Könnyen hordozható tornaterem tornaterem. Egyszerűen Húzd fel, és hogy lesz elég kicsi ahhoz, hogy elférjen hátba-ból autód.
A felszállás, puha, amely segít a sérülések megelőzése.
A fellendülés a levegő teszi, akkor ugrik magasabb, és megadja a drágább levegő-idő, a technika dolgozik.
Ugrik meg lehet ismételni gyakrabban és kevesebb eséllyel túlzott sérülések, mint a hagyományos képzés felszerelés.