Csodálatos felfújható csengőhangos fedél

                              

A felfújható Bandshell Stage Cover széles körben elhelyezett mindenféle szabadtéri party eseményekhez, valamint nyitóünnepségekhez, felfújható színpadfedélhez, ami nagyon jó választás a szabadtéri rendezvények, az értékesítési promóció, a koncertek számára. Mivel félig takaró, az emberek világos képet kaphatnak a külső tájképről. Nagyon népszerű a kiállításon is. Az erős pvc ponyvával készült.

Két különböző méretet terveztünk, a nagyobbat L8 * W3.5 * H4.5M, a kisebb méretű L6 * W2.7 * H3.6M. Ami épp úgy néz ki, mint az ikrek. a nagyobb méretű színpadfedél csak 80 kg, a kisebb pedig csak 50 kg. Mivel a súly nem nehéz, ezért csak egy vagy két személy kezelhető. És nagyon könnyű mozogni egy helyről egy másik helyre. a sátor beállításához csak 5 perc szükséges. és utána kifeszítheti azt, hogy behelyezheti az autóba anélkül, hogy elfoglalná a helyet. mivel a sátor nagyon tartós anyagot használ, így több mint két évig használható, mintha jól tervezne. És ha bármilyen lyuk megtörtént, akkor nagyon egyszerű a repaire anyagot használni. Tehát ez egy nagyon jó ötlet ötlet minden mozgatható party vagy zene koncert számára. Más színre is van lehetőségünk, mintha bármilyen színpadfedélre, színpadfedélzetre, színpadfedélre lenne szükséged, ez a termék nagyon jó ötlet lehet, több mint 20 színt lehet választani a sátorhoz, és a logónyomtatás is lehet személyre szabott.


A felfújható tető a színpadon gyors és egyszerű módon zárja be a színpadot, és hozzon hozzá egy menedéket a szabadtéri zenei eseményekhez. Gyors és egyszerűen telepíthető, a felfújható lombkorona használatban van. A felfújható színpad tetszőleges méretű , valamint azzal a lehetőséggel, hogy a felfújható lombkorona mind a belső, mind a külső falakon fel legyen tüntetve. A felfújható lépcsőkorlátok jobban rendezhetők, és akár a fő színpadon zárt hátsó szakaszoktól is elkülöníthetőek. kevesebb, mint tíz perc a csendes, 3 fokozatú légfúvóval. A kemény vinilhéjat tesztelték és bizonyították, hogy több közönséges hangot adnak a közönségnek.

Nagyobb erősebb anyagot választunk kereskedelmi minőségű, UV-kezelt, tűzálló, vízálló és SGS tanúsítványt. Nagy szakítószilárdsággal rendelkezik. A hőmérséklet -20 ° C és 70 ° C között állhat. A tűzállóság, vízálló és ólommentes, és CE, EN, RoHS, SGS, ISO minősítéssel rendelkezik, így kiváló minőségű és hosszú élettartamot biztosít.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk különböző típusú felfújható sátrak gyártásában, tapasztalt és professzionális tervezőkkel és gyártó munkatársakkal rendelkezünk, saját gyárunk van, amely az Ön igényei szerint képes a felfújható sátra, és minőségi terméket kínál versenyképes áron, szigorúan betartjuk a minőségellenőrzést. Saját tulajdonú márka és független gyártó, kiváló minőségű és a legjobb szolgáltatást, valamint a versenyképes áron.


Bővebb információért forduljon hozzánk!