Miért nem használja így a felfújható filmképernyőt

Egyre többen használják a felfújható filmképernyőt a filmek vetítéséhez, mert azt gondolják, hogy a moziban a filmek nézése nagyon korlátozó dolog. Szeretnek filmet nézni, és megoszthatják magukat barátaival, és olyan vicces klipeket láthatnak, amelyek hangosan felnevethetők. Sokan azonban nem tudják, hogy a kivetítő filmeken kívül ez a felfújható filmképernyő számos érdekes funkcióval is rendelkezik. Vessen egy pillantást most.

Inflatable Movie Screen

A múlt hétvégén Catherine meghívta barátait, hogy énekeljenek és otthon barbecuezzanak. Az udvaron egy szabadtéri felfújható filmképernyőt telepített karaoke készítéséhez. Egy nagy szőnyeget letette a gyepen, és nagyszerű ételeket és sört készített. Magyarázta, szereti énekelni a barátokkal, de gyakran nem tud lefoglalni énekestermet. Tehát ezt az óriási felfújható képernyőt használta egy szabadtéri énekplatform felépítéséhez. Ilyen módon bármikor meghívhatja barátait énekelni, anélkül, hogy aggódna, hogy megfelelő helyet talál.

Tudod? Ez a kültéri felfújható film képernyő csodálatos! Sok olyan funkcióval és felhasználással rendelkezik, amelyeket különösen szeretek. Arra szoktam, hogy barátokat hívjak haza, hogy velem élvezhessék a hétvégét. Használhatom az óriási felfújható képernyőt filmek vetítéséhez, énekléshez, játékok nézéséhez és kis magánpartikok rendezéséhez. A barátaim azt is gondolják, hogy ez csak egy nagyon jó szórakoztató eszköz. Ezzel a felfújható filmképernyővel, akár filmet, akár játékot nézünk, nagyon kényelmesek vagyunk, és nem zavarjuk. - mondta Catherine boldogan.

Íme néhány tipp. Kültéri felfújható film képernyő vásárlásakor válassza ki a megfelelő méretet az emberek száma és a helyszín mérete alapján. Ne használja viharos időben a termékkárosodások vagy a biztonsági események elkerülése érdekében. Felfújja és légtelenítse a kezelési útmutatónak megfelelően, és ügyeljen a tárolásra.

Képek mutatnak:

Outdoor Inflatable Movie Screen Giant Inflatable Screen For Projection Inflatable PVC Screen