Miért olyan népszerű ez a hordozható felfújható Planetáriumi kupola sátor?

Az iskolák és a tanárok folyamatosan fejlesztik az oktatási modellt, hogy a hallgatók ne érezzék, hogy a tanfolyam unalmas. Csak azok a tanulók, akik iránt érdeklődik az osztály, nagyobb valószínűséggel kapják meg a tanár által tanított ismereteket, és nehezebben tanulnak. Ezért az iskola egyre nagyobb figyelmet fordít a tanárok módszereinek változásaira, valamint a tanfolyamhoz szükséges eszközökre és felszerelésekre. A filmoktatás mindig is népszerű volt a hallgatók körében, és a jó vetítőberendezések használata javíthatja az oktatás hatékonyságát.

Más tanfolyamokhoz hasonlóan, a filmet egy rendes osztályteremben nézve, a hallgatók unalmasak lesznek, és hiányzik a jó nézési légkör. A hordozható felfújható planetáriumi kupola sátor használata után az egész pálya élénkebbé és érdekesebbé vált. Mind a hallgatók, mind a tanárok úgy vélik, hogy az osztály szellemi élvezet. Az egyik hallgató azt mondta, hogy mivel a filmoktatásban ezt a planetárium-kupolát használták, egész osztályuk úgy érezte, hogy a kurzus érdekesebbé vált, képesek voltak beilleszkedni a film-telekbe, és a tanár szerint több olyan tudás könnyebb megérteni. Egy régi tanár azt is mondta, hogy nagyon hálás a felfújható planetárium kupolaért a vetítésért, ami a hallgatókat komolyabban veszi az osztályokat, és inkább gondolkodni kíván.

A hordozható felfújható planetáriumi kupola sátor tanúsított ólommentes vetítőkendőből készül a film vetítéséhez. Különböző méretben kapható, és kültéren és beltéren egyaránt alkalmas. A lényeg az, hogy mobil és könnyen hordozható. Ha nem használja, hajtsa fel és tárolja, hogy helyet takarítson meg. A filmvetítés mellett csillagászati vetítéshez és mobil múzeumi kiállításokhoz is használható.

Képek kívül:
Felfújható planetárium kupolaHordozható Planetáriumi Dóm SátorKültéri Planetáriumi Dóm

Felfújható Planetárium kupola vetítéshez Felfújható mobil Planetárium kupola felfújható vetítő kupola sátor

Belső képek:
Felfújható Planetárium kupola vetítéshezFelfújható mobil Planetárium kupolaFelfújható kupolás sátor

Felfújható Planetárium Dome Hordozható Planetárium Dome Sátor Kültéri Planetárium Dome