Miért alkalmas ez a felfújható visszapattanási ház gyerekeknek?

Minden szülő megvédi gyermekeit a sérülésektől. A mindennapi életben a szülők nagyon óvatosak lesznek, amikor a&játékok játékát vagy túrájukat választják. A felnőttekkel ellentétben a gyerekek nagyon aktívak és szeretnek futni. Mivel a gyermekek nem ismeri fel magasan a veszélyeket, külső tárgyak könnyen megsérülhetnek.

inflatable bounce house

A szülők mindent megtesznek annak érdekében, hogy gyermekeik ne sérüljenek meg, ám ők nem tudják teljes mértékben kizárni gyermekeiket a játékoktól és a felszerelésektől. Mivel a gyermekek szeretik játszani, az a természetük, és a játék elősegítheti a gyermekek&fizikai és szellemi növekedését. Tehát a szülők attól tartanak, hogy gyermekeiket játékok bántják, miközben gondosabban választják meg a biztonságosabb játékokat. Boldog és biztonságos játékteret akarnak létrehozni a gyermekek számára.

A felfújható ház egy olyan út, amely pázsiton, garázsban és pincében használható. Nagyon rugalmas és tökéletes a gyermekek&játékához. Felfújható visszapattanási ház építése vidámparkban, partiján vagy más kültéri helyszínen több gyermeket vonzhat. Más szórakoztató létesítményekhez képest ennek a felfújható kastélynak az a legnagyobb előnye, hogy felfújható csöveket használ hordozókként, nem kemény tárgyak, például vaskeretek helyett. Ezért jelentősen csökkentheti a gyermekek sérülésének kockázatát és megnyugtathatja a szülőket.

inflatable jumping castle

Nagyon tartósságú, UV-ellenálló, vízálló, égésgátló és ólommentes anyagokat használunk, a CE&erősítővel összhangban; EN 17 gyártási szabványok. Kettős öltéssel használjuk a termék minden apró részének varrását, az alsó rész négy öltés. Választunk továbbá cipzáras borítókkal ellátott erős cipzárakat. A légcsőön kívül csappantyúkat állítunk fel, amelyek célja a levegőkibocsátás sebességének lelassítása és a biztonság fokozása, ha az áram hirtelen leáll.

Ez a felfújható termék otthoni, hátsó udvarokban, nyilvános helyeken, szállodákban, születésnapi partikban, iskolákban, játszóterekben, óvodákban, fesztiválokon, reklámban, promóciókban, bérleti díjakban és egyéb alkalmazható. Ha további termékinformációt szeretne, kérjük, bátran forduljon hozzánk.