Miért jobb a felfújható sátor?


inflatable tent

Miután sok cikket olvasott a felfújható sátorról, lehet, hogy egy professzionális cikkre kíváncsi, hogy pontosan tudja, melyik felfújható sátor tetszik. Ebben a cikkben megpróbálom a legjobbat elmagyarázni a felfújható sátor minden részletére.

 

Először is, a felfújható sátor teljesítménye elég ragyogó. Építése és bontása viszonylag egyszerű, rövid idő alatt felszerelheti vagy szétszerelheti értékes időt, mivel a felfújható sátor kiváló minőségű PVC vízálló vászonot használ, jobb a szigetelésben, a könnyezésben, a szakítószilárdság, az öregedésállóság és a hosszú élettartam. Biztonságosan használható még a súly alatt is, és tartós a szélterhelés 8 szintjén. Általában a felfújható sátor folyamatos üzemideje 2 év.

 

A hagyományos sátrakhoz képest, mivel a fém stent sátrak a vasat állványként használják, súlya viszonylag nagy, ami a szállítás és a váltás problémáját okozza, különösen a nagy sátor területén, a stentek használata egyre inkább és a sátratartomány növekszik, a csapágykereslet nagyobb, ami a tartókongyel súlyának növekedését eredményezte, a megfelelő pedig a csövet is vastagabbá teszi, így a sátor súlya nagyobb.

 

Azonban a felfújható sátrak használják felhajtható felfújható gerinc, amely nyilvánvalóan könnyebb súly, így a szállítás viszonylag könnyű.

 

Vegyünk két különböző sátrakat ugyanolyan térfogatú mint például, egy fém tartószerkezet sátor, mert létezik cső támogatása, nem szabad csomagolni. És ha a csőszakasz általánossága hosszabb, akkor a jármű túl kicsi ahhoz, hogy betöltse azt, így a szállításhoz nagyobb járművekre van szükség.

 

De a felfújható sátor, mivel puha, és felfújt gerincet használ, az opcionálisan lehajtható a defláció után. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a sátrat használat után szabadon behajthassák, csak nagyon kis mennyiséget foglal el, könnyedén használhat kis háztartási járműveket és hagyományos járműveket a szállításhoz, ami kényelmesebb szállítást tesz lehetővé.

 

Végül, de nem utolsósorban a fémes stent sátraknak több emberre van szüksége, hogy felálljanak, az erekció ideje hosszabb. Ahogy a sátor nagyobb, több emberre van szükség, az időigényes viszonylag hosszabb lesz.

 

Tehát a felfújható sátornak sok kényelme van. Csak felkészülj az egyikre és élvezd a boldog életedet! Üdvözöljük honlapunkon http://www.yolloy.net/Outdoor-Inflatable-Tents/ a kedvenc ajánlatának kiválasztásához!