Miért kell felfújható sport sátrak?

A városban van egy speciális iskola, amely a szegény gyermekek fogadására és még azoknak a tanároknak a fogadására specializálódott, akik önként jönnek az osztályba ingyen. Az iskolai környezet nagyon kezdetleges és sok oktatási eszköz hiányzik. Csak néhány osztályterm van asztalokkal, székekkel és táblákkal. Általában a gyermekek nem folytatnak óvodai tevékenységeket. Csak az osztályterem mögött nyílt terepen futhatnak. Az esős napokban még a futást sem lehet elvégezni.

outdoor inflatable sports tent

De ebben a pillanatban a gyerekek boldogan fociznak, egy speciális helyiségben. Ez a hely egy nagy felfújható sport sátor, amelyet a közelmúltban a helyi jótékonysági szervezetek küldtek. A tanár felépítette a felfújható sátrat a szabadtérre, és elkészített egy egyszerű kis futballpályát. Tehát napos vagy esős, a gyerekek sportolhatnak a felfújható sátorban.

Ez a nagy felfújható sport sátor egyszerre 200 fő befogadására képes, ami azt jelenti, hogy az iskola közel 200 gyermeke összegyűlhet egy találkozóra vagy egy partira. A gyerekeknek nem kell a szabadban ülniük, mint korábban. A sport mellett a sátrak filmeket is mutathatnak, így a hallgatók több tanórán kívüli életet élhetnek.

inflatable tent for outdoor sports

A felfújható sátrak általában kereskedelmi minőségű PVC ponyvából készülnek, a stílusok és méretek testreszabhatók. Nem csak sporthoz, hanem egyéb tevékenységekhez is, például partikhoz, kiállításokhoz, konferenciákhoz stb. Ez a felfújható sátor újrafelhasználható, kevesebb időbe telik az építkezés és az eltávolítás, és nagyon kevés helyet foglal el a csomagolás után, így könnyen szállítható és átvitték.