Fehér dupla rétegű felfújható sport sátor

A sportolás jó módja annak, hogy egészséges legyen. Egyre többen szeretnek kosárlabdázni, teniszezni, focizni vagy egyéb sportokat szabadidőmben. És számos tartományban több sportverseny is van, mert a kormányok arra ösztönzik az embereket, hogy több sportot folytathassanak az illeszkedésért. A kényelmes sportok, mint például az asztalitenisz, a labdarúgás stb., Népszerűbbek.


Számos kültéri sportpályán és kevés sporthelyen van, mert többet költ a belső sportpálya építésére, mint egy kültéri építés. A szabadtéri sportpályák azonban könnyen törődnek, mert minden nap felrobbantak a napsütésben, az esőben, a szélben és a hóban. És ha rossz az időjárás, az emberek nem tudnak sportolni a szokásos módon. Most egyfajta felfújható sport sátor tökéletes sportpályát tehet. A következő képet mutatják.


Ez a felfújható sportos sátor hordozható, hogy a sportmezőbe költözhető, hogy a mező teteje legyen, és az esőt, a napsütést vagy a havat a mezőn kívül tartsa. Ennek eredményeképpen a bent tartott sportjátékok folytatódhatnak.


Ez a sátor PVC ponyvából vagy PVC bevonatú nejlonból készült. Tehát tartós és több évig használható. Kétrétegű anyaga stabilabbá és tartósabbá teszi. A két oldalán két ajtó és mindkét oldalon négy ablak van. Az ajtók és ablakok megtarthatják a levegőt a keringésben, hogy frissen tartsák. A sportállapot kényelmesebbé teszi. A sátor tetején hat áttetsző ablak van átfedve az átlátszó PVC ponyvával. Ez a struktúra lehetővé teszi, hogy a fény átvitelét a sátorban, és a belső világos legyen.

 inflatable sports tent

Ez a sátor 20 méter hosszú, 10 méter széles, 5 méter magas. Hőhegesztés magas hőmérővel és kettős vagy négyszeres öltés ólommentes, nehéz menetrel. Tehát tartós és biztonságos.


Ezzel a felfújható sport-sátorral sportolhat vagy sportolhat, ameddig csak akarja, de az időjárás miatt nem sokat befolyásol. Ez nemcsak világos feltételeket adhat Önnek a sportoláshoz, hanem friss levegőt is biztosít Önnek. Egyszóval, a felfújható sport sátor teszi a sport kényelmesebb és könnyebb.