Hol van ez az átlátszó kétrétegű felfújható kupola sátor?

Van egy jó barátom, aki a kiállítási tevékenységekre szakosodott. Nagyon sikeres kiállítást szervezett egy ügyfél számára, aki tavaly ékszereket készített. Ez a kiállítás nemcsak nagy elismerést kapott az ügyfelek részéről, hanem egyre több új ügyfelet vonzott, akik együttműködésre törekszenek a társasága számára. Mindez annak köszönhető, hogy az átlátszó kétrétegű felfújható kupola tízszeres volt a kiállítás tartására.

transparent double layer inflatable dome tent

Ez egy iglu alakú kétrétegű átlátszó felfújható sátor. A külső réteg átlátszó PVC anyagból készül. Az átlátszó felfújható kupolás tentis mobil, így a sátrakat a kiállítás igényei szerint bármilyen alkalmas helyre felállíthatjuk, például parkokba, utcákba, terekbe, bevásárlóközpontokba és egyéb beltéri és kültéri terekbe. Másrészt, mivel felfújható termék, nem csak könnyű mozgatni, hanem tárolása is könnyű. Használat közben csak fel kell fújni egy légszivattyúval, hogy gyorsan felépítsék ezt a sávot. Ha nem használja, akkor légtelenítse és tisztítsa meg, majd hajtsa össze és tárolja száraz helyen.clear inflatable dome tent

Ez az átlátszó kétrétegű felfújható kupola sátor nemcsak napközben, hanem éjszaka is használható. Telepíthetünk könnyű csíkokat belső és mezzanine terekbe. Egyrészt egy könnyű szalag belsejébe történő felszerelésével a kiállítás szépségét a fény növelheti. Másrészt, ha a fénycsíkokat a mezzanine-re telepíti, az egész átlátszó sátor szebbé válik, vonzza a közönség figyelmét és megvalósítja a kiállítás célját. Sőt, ellentétben a hagyományos cement-megerősítésű kiállítási csarnokkal, ez az átlátszó kétrétegű felfújható kupola-sátor újszerű megjelenéssel és rugalmasabb felszereléssel rendelkezik.

A kiállítási funkción kívül ezt az átlátszó felfújható kupola-sátort gyakran használják rendezvényeken, mobil üzletekben, ideiglenes raktárakban és akár kempingben is. Kiváló minőségű PVC anyagokat használunk, amelyek vízálló, égésgátló és tartósak. Ha azt is szeretné, hogy egy kicsit szórakoztató legyen az életed, vagy ötletes eseményt hozzon létre, ez az átlátszó kupola sátor tökéletes az Ön számára.