Mi az a előnye a felfújható permetezőállomásnak?

Napjainkban a piacon sokféle felfújható szórópisztoly márkanév, számos méretben és színben kapható. Mivel tartósak és sok előnyökkel rendelkeznek. Tehát a Felfújható Spray Booth egyre népszerűbb

inflatable paint tent

Miért egyre több és több ember választhat felfújható szórópultot? Most nézzük meg a hasonlatot a fémes zárt tárolófülkékkel?

1) felfújható permetező sátor nem igényel középső út megerősíti belül a szerkezet, ez önálló támogató ,.

2) A felfújható szerkezetek gyorsabbak és kevésbé költségesek, mint a fémkörnyezetek. A fémmegtartó állvány elcseréléséhez kb. 64 munkaórát kell igénybe venni, 3-4 embert használva, míg a felfújható szerkezet csak 4 munkanapot jelent, és 2 embert használ.

3) a felfújható szerkezet kevesebb helyet foglal el és nem olyan súlyú, mint a fémszerkezetű szerkezetek, így a felfújható gumiabroncs gazdaságos és kevésbé igényes a területről a területre történő szállításra. És a felfújható kevésbé fontos tárolóhelyet vesz igénybe, ha nem használják.

4) A felfújható szerkezetek több használható helyet biztosítanak, mint a különböző szerkezetek, amelyek az út közepét igénylik. Ez azt jelenti, hogy egy felfújható épület több embert könnyebben helyezhet el.

5) A felfújható szerkezetek vonzóbbak.

A kompakt szerkezet, amelyet bemutató állványként vagy alkalmanként használnak, speciálisan a felfújható anyagot gyártjuk, hogy valóban megjelenjen a csoportból. Az alak, a szín és a méret testreszabható