Mi a használata felfújható marquee

Tudja, hogy 2008-ban Kínában történt nagyszabású katasztrófa, a Wenchuan-földrengés? Kína a 21. század legsúlyosabb katasztrófája , és sokan haltak meg, vagy elvesztették családtagjaikat és házukat abban az időben. Általános jelenség, hogy a földrengés után esik. Ahogy a házak romokban törtek ki, az emberek hajléktalanokká váltak. Ebben a pillanatban nagyon sok szükség volt a sátrakra. A földrengés mindig villámgyorsan zajlott, ezért a sátraknak azonnal el kell szállniuk a földrengés helyszínére, mert sok sebesült ember várta a kezelést, és az orvosoknak orvosi sátrakra van szükségük a műveletek elvégzéséhez. Más módon a hajléktalan embereknek sok menedékhelyre van szüksége, mint menedékhelyük. Azonban az acél váz és a vászon sátrak olyan nehézek, hogy nehezen szállíthatók, és nehéz is beállítani őket. De a felfújható sátrak könnyűek, ezért könnyen szállíthatók. Egyszerűen beállítható légfúvóval. Tehát a felfújható sátornak jobban megfelel a paroxizmás katasztrófáknak.

 

Felfújható táskák használhatják a személyes is. Az életből való festés a művészi hallgatók számára kötelező tanfolyam. Gyakran mennek valahová a gyönyörű jelenet vagy a híres régészet festéséért. Egyes helyek messze vannak távol otthonuktól és egy távoli területen fekszenek. Nincs itt szálloda vagy lakónak éjszakájukat, így a felfújható sátrak jó választás számukra. És ez a fajta sátor könnyű és kis mennyiségű, ezért behelyezhetők a diákok utazási ügyeibe.

 

Néha a művészi diákok együtt festik az életet, tanáruk elvállalja valahová festeni. Ilyen helyzetben a felfújható sátrak ideiglenes tanteremként használhatók. A diákok elmélet osztályok lehetnek a sátrakban és a festészetben kívül, különösen egy esős napon.

 

A felfújható sátrak nem csak osztályteremből, menedékházból, orvosi sátrából, hanem parti sátorként, parkolóként és így tovább is használhatják. Sok más felhasználási mód van, hogy ássanak ki.

inflatable workshop marquee tent