Mi az a felfújható szalaghéj színpadi borító

A felfújható színpadi takarók szabadtéri sportokhoz, promóciókhoz, koncertekhez, reklámokhoz, kiállításokhoz stb. Alkalmasak. A színpadi burkolat stílusa, mérete és színe nincs rögzítve, és az esemény formája és a résztvevők száma szerint testreszabható. Ennek a felfújható szalaghéj színpadnak a felfújható termékek tulajdonságai vannak, mint például könnyű, hordozható, könnyen felépíthető és újrafelhasználható.

inflatable bandshell stage cover

Kültéri felfújható színpadfedélünk anyaga PVC bevonatú nylon vagy PVC ponyva, amely vízálló és égésgátló, és az SGS és EN71 tanúsítvánnyal rendelkezik. Mindaddig, amíg a művelet helyes és a használat megfelelő, a felfújható sátor 2-3 évig használható. A sárat száraz helyen tárolja, hogy elkerülje a nedvességet és a lisztharmatot, amelyek károsíthatják a sárat és használhatatlanná teszik. Ezen felül felfújható sátrakat felszerelünk fúvókkal is. A sátor gyors felfújásához és légtelenítéséhez használjon fúvót. Használat után az összecsukható sátor könnyen mozgatható.

Mint már korábban említettük, ezt a felfújható színpadi burkolatot széles körben használják különböző kültéri tevékenységekben, például promóciókban, koncertekben, reklámban, kiállításokon, autóvédelemben stb. A szokásos helyszínekkel ellentétben a felfújható színpadi takarók, mint felfújható termékek, vonzóbb megjelenésűek. Különösen a promóciós tevékenységek során a felfújható sátrak könnyebben vonzzák a járókelőket és gyorsan növelik az utasok áramlását.

A reklám szempontjából a felfújható sátrak nagyobb költségeket takaríthatnak meg a hirdetők számára. Mivel a hagyományos hirdetési módszerekhez képest, a felfújható sátrak olcsóbbak és jobban alkalmazkodnak a helyszínhez. Ennél is fontosabb, hogy a felfújható sátrak hirdetési formájaként való használata innovatívabb és vonzóbb az ügyfelek számára.