Mi az a felfújható párt sátor?

A sátrak nagyon gyakoriak az életünkben, és sokszor használhatjuk őket, mint például a kempingezés, a szabadban való munkavégzés, a pártok, vagy a katasztrófák foltjai. A sátrak hasznosak számunkra, és sok kényelmet biztosítanak nekünk.

    

Az Ön benyomása szerint a sátrakat talán csak egyfajta fajba rendezik: - normál sátrak, amelyek acélkeretből és néhány vászonból állnak. Csatlakoztassa az acélkeret vászonját sok kötelekkel. De most van egy másik sátor, amelyre nem kell annyi munkát végezni, hogy felállítsuk. Csak kevesebb időre van szüksége, és kevésbé erőre van szüksége, hogy felállítsa. Ez a felfújható sátrak. Azonban a sátrak méretének, szerkezetének és funkciójának megfelelően, több stílusra osztható. A felfújható sürgősségi sátor az elsősegélynyújtásra, a felfújható menekülttáborra, a felfújható kocka helyiség sátorra, felfújható pártsátorra és így tovább. Most bemutatom a felfújható párt sátorát.

                                

Item:IT-159


A felfújható épület párt sátrak általában nagy méretűek, és a képen látható 20 * 10 * 5M. Vannak olyanok, amelyek mérete 15m * 10m * 5m. De a méret megváltoztatható, hiszen az ügyfelek megkérdezhetik a méretet.

 

Nem számít, milyen termékeket, az ügyfelek mindig törődnek a minőséggel. Ez a fajta felfújható party sátrak anyaga a PVC ponyvával készült. Amint azt sokan ismerik, a PVC ponyva a világ legfejlettebb anyaga. Tehát anyagának minősége garantált. Egyébként az egész sátor gyártása is garantált. A sátor összes csatlakozója dupla varrás, belülről kettős varrás, hogy a felfújható termékek elég erősek legyenek. A legfontosabb dolog az, hogy varrásainkat olyan szálon végezzük, amely könnyedén állhat a szakadás előtt.

 

A felfújható termékek cipzárja nagyon fontos, mert eldönti, mennyi ideig tarthatnak a felfújható termékek. Ez a fajta felfújható épület párt sátor készült, erős és sima cipzár alján minden felfújható. Ha a cipzárak eléggé zökkenőmentesek, megakadályozhatja, hogy a levegő kifelé menjen. A cipzárral gyorsabban lecsökkentheti a levegőt. Egyszóval a felfújható párt sátor jó minőségű.