Mi lehet a mobil planetárium kupola használt

Ha hosszú szabadság van, és a meglátogatni kívánt helyekre utazik, és sokat utaznak, mit tehet az elkövetkező hosszú szabadnapok alatt? Ne aggódj! Van még egy választás az Ön számára. És a gyermekeid az egyetem vagy a tudomány iránt érdeklődnek, de nem találnak jó módot arra, hogy segítsen nekik többet tudni ezekről. Ez nem kell aggódnia. A mobil planetárium kupola segíthet!

6m dome tent


A mobil planetárium kupola egy új és különleges típusú kupola. Két ajtó van, amelyek közül az egyik a bejárat, a másik a kijárat. Ez a planetárium kupola egyfajta különleges festmény, amely tükrözi a projektorok fényét a belsejének egyik oldalán. Tehát színházként is használható, amely segít Önnek a nyaralás költésében.

 

Ez nemcsak családi színházként használható, hanem egyetemi felfedezõ is lehet. Ez a mobil planetárium kupola célja a tudomány, a csillagászat, a geológia és a földrajz felfedezése. És mindezeket interaktív módon tudja bemutatni. Ez kielégíti a gyerekek kíváncsiságát. Ráadásul ez a fajta speciális kupola a legfejlettebb mobil digitális planetárium rendszer, tele van csillagászati és tudományos bemutatókkal. Ez lehet az iskolák, kollégiumok, ifjúsági klubok és cserkészcsoportok számára a gyerekek és felnőttek csodálatos világának bemutatása.

 

Ilyen csodálatos funkciókkal, mi vonzza őket vonzóbbá? Nos, bemutatnám neked más előnyöket.


Először is a hordozhatóság. Ahogy az ilyen kupola nevéből származhat, a mobil planetárium kupola hordozható és kis fényt kap. Ez a két jellemző teszi könnyen szállítható. Ennek eredményeként eljuttathatja azokat a helyeket, ahová a filmeket megosztani kívánja családtagjaival vagy barátaival, vagy arra, hogy gyerekeket vagy diákokat élvezhessenek a csodálatos tudomány és egyetem mellett.

Másodszor, könnyedén felhajtható és néhány percen belül beállítható. Miután megtalálta a lapos helyet, hogy fel tudja tenni, csatlakoztathatja azt a légfúvókhoz és elkezd fújni. Néhány perc múlva láthatod a kupola állványt előtted. és amikor befejezi az utazást, ki tudja engedni a levegőt, és kis darabokra rakja, majd behelyezheti a saját kocsijába.