Milyen egy jó tapasztalat felfújható hordozható Planetárium kupolája

A múltban mindig elmentünk a stabil mozi nézni a filmet, a barátok, család tagok vagy szerető. A stabil film színház is mindig van lapos képernyő, projektor, és a sok lépcsőfok székek a közönség. Mint sokan, mindig vásárolni néhány lé és a pattogatott kukorica velünk, és megette a partnerekkel, amikor filmet néz.  Úgy érzem, mindig csinálni ugyanazokat a dolgokat, amikor néztem a színházak, kivéve a különböző filmeket nézni a filmeket. Néha úgy érzem, olyan unalmas filmet nézni a rögzített módon. És ez annyira unalmas nézni a filmet a síkképernyős. Egy nap, egy új Színház ad nekem egy más érzés a filmnézés. Lehetővé teszi a mély benyomást tett rám. A felfújható hordozható Planetárium kupolája, egy új kreatív és ad egy harmadik dimenzió vizuális hatás mozi.

A felfújható hordozható Planetárium kupolája azt mutatta ki, a fenti képen. És belső szerkezete a következő képet mutatja. Ugyanez a helyzet a normál mozikban, van egy projektor és néhány lépcsőfok szék. A különböző dolog a képernyőn az íves és a szikla a hordozható Planetárium kupolája. Az egyik része a kupola van egy speciális anyag. PVC bevonatos szövet rétegek szerint nagyfrekvenciás hegesztéssel vagy mechanikus varrógép csatlakozott készül. Így a projektor tükrözi a fényt, és vetítik a filmet, hogy. Íves szerkezete, mert ez teszi a film harmadik dimenzió vizuális hatást.

Mikor beállítása a felfújható hordozható Planetárium kupolája, az emberek csak szükség-hoz link a kupola, a magas nyomású ventilátor. Nyissa meg a hatalom, és hogy a fúvók fúj a levegő, hogy néhány percig, a színház állni előttem. Ez a másik dolog, ami érzem magam, Nézd meg a filmet a stabil mozikban eltér. Látom, hogy a magam által felállított mozi.


A legjobban lenyűgözött, a külső helyszínre felfújható hordozható Planetárium kupolája éjszakai. Ez azt mutatta, a következő képen. A kupola speciális anyag, mert az emberek élvezhetik a műsort mindkét kívül és belül vetítés, ami azt jelenti, hogy a kupola is adjuk személy 720 fokos kilátás. Mi több a színes megjelenése a Dóm éjjel egy jó esküvodhöz, a város éjjel.

      

 
Mi olyan különleges és lenyűgöző mozi van!