Nézd meg a csillagokat a Bubble Tent alatt Kemping közben

Felfújható kemping Dome Bubble Starry Night sátor forradalmasította a dolgokat, ahogy kempingezés közben. Ezek a sátrak sok embernek örömet hoztak, kezdve a fiataloktól a párokig. Ha valaha is azt akartad, hogy a felejthetetlen éjszakák ott legyenek a táborban, ezek a sátrak teljesen meg fogják adni ezt az érzést. Ez a módja annak, hogy megnézzük azokat a fényes csillagokat. Éjszaka a csillagok figyelése az egyik legszebb dolog, amit valaha is megtapasztalhat, de ezek a sátrak jobb tapasztalattal rendelkezhetnek, különösen, ha ott vagy a szeretteivel.

De a leggyakrabban feltett kérdés az, hogy hogyan működik ez a buborék sátor. Elviszlek néhány dolgot, amit meg kell tenned, hogy ez a buborék sátor elinduljon.

1. Először megfelelő helyet kell kapnia a sátor elhelyezéséhez. Ezt a helyet síknak és sziklahulladéktól mentesnek kell lennie, mivel a sziklák áthatolhatják a sátrat és megtagadhatják a szórakozást.

2. Másodszor, csak vegye ki a sátorát a táskából, és mivel megtalálta az ideális helyet, csak keresse meg a ponyvát és tegye a ponyvát az adott területre. Bölcs dolog találni egy magas földet, hogy elkerüljék az árvizet, ha eső esik, amikor ott vagy. Ennek célja, hogy megbizonyosodjon róla, hogy megérdemli a teljes élményt.

3. A következő lépés a sátor terjesztése minden irányba. Ez a sátor minden oldalának húzásával érhető el.

4. Ezen a ponton készen áll a levegő pumpálására, hogy felfújja a buborékot. Keresse meg az inflációs hüvelyt és futtassa a szivattyút. A szivattyúzás 2-8 percet vesz igénybe, figyelembe véve a sátor méretét.

5. Ne aggódj, hogy bejutsz a sátor leeresztése nélkül. A teljes szerkezet a teljes struktúrát.A teljes szerkezet egy darab, hogy az infláció minden szükséges a telepítéshez.Inflatable Camping Dome Bubble Starry Night sátor a levegő tömör szerkezet, ha felfújja, a levegő tarthatja benne 2-3 napig.Az anyag mi használt PVC ponyvát, amely belsejében és mindkét oldalán PVC bevonattal megerősített. Vízálló, UV-ellenálló és égésgátló. És a kívánt és állandó nyomás megőrzésének szükségessége van olyan fúvóval, amely elvégzi a sátor formájának megőrzését.

6. Most már van ideje a sátorban, és nézd meg a galaxist a buborék sátor kényelméből.

További részletek a http://www.yolloy.net/Clear-Inflatable-Dome-Tent/Outdoor-Inflatable-Camping-Dome-Bubble-Starry-Night-Tent-1160.html webhelyünkön találhatók.