Az átlátszó PVC felfújható gyep buborék sátor a parkokban

Az elmúlt években sokan szeretik a felfújható gyep sátorot a szabadidőn a gyepen, különösen az átlátszó PVC felfújható gyepbuborék-sátorban. Ez a társadalom előrehaladása, tudjuk, hogy az életnek szüksége van a tevékenységre, csak ez teszi a emberek nagyon boldogok. Nekem is tetszett a természet minden héten vagy nyaraláson.


Valójában sokszor élveztem az átlátszó PVC felfújható gyep sátorot, és minden alkalommal nagyon kényelmesen érzem magam. Csakúgy, mint a következő, ez is a kedvenc kültéri eszközem. Talán megkérdezhetsz egy kérdést: „ez kárt okoz-e a gyepen?”, A válasz nem. Először is óvatosan meg kell nézni, majd hallgatnia kell az emberek szemszögéből.


Felfújható buborékfa sátor

Erről a felfújható gyepbuborék sátráról átlátszó, így a felhasználó jól láthatja az egész tájképet. Amikor a belsőben maradt, milyen kényelemben vannak! Általánosságban elmondható, hogy a 0,8 mm-es PVC-ből készült, a kupola átmérője kb. 4 m, a magassága kb. 3m, az alagút pedig kb.


Emellett önzáró átlátszó PVC sátor. A légfúvó nagyon szabványos a különböző piacokon, a tartozékokkal, mint például a levegőfúvó, a földi lap javító készlet, ragasztó, utasítás, stb. Általában a vidámparkban vagy a családi udvarban használják, azaz a legjobb eszköz a szabadtéri kempingezéshez.


Például, néhány park személyzet azt mondta: „a sátor egyáltalán nem károsíthatja a gyepet, a kis lyukat normálisan visszahelyezzük. Jelenleg minden park leginkább ellenáll a gyepfajták tapadásának. Emellett egy parkigazgató is támogatja, hogy a sátornak nincs hatása a gyepre.


Ez a parkigazgató azonban hangsúlyozta, hogy a nyilvánosságnak nem szabad belépni a gyepbe a gyep karbantartási időszak alatt, mivel a fű könnyen megsérülhet. Eközben a park egy jele lesz, hogy emlékeztesse a látogatók figyelmét a megőrzés során.

Ezért a felfújható gyepbuborék sátor alátámasztó lábai nagyon vékonyak, nem fog károsodni a gyepre. Ha átlátszó PVC felfújható gyep sátorban szeretne használni, kérjük, ne használjon, ne aggódjon semmilyen elemért . A világ minden tájáról népszerű volt, minden ember boldogan használja, mert az átlátszó PVC felfújható gyep sátor nem okoz kárt a parkban található gyepre.