A népszerű felfújható interaktív sportjátékok

Mint mindannyian tudjuk, a legtöbb népszerű termék nem tartós, csak rövid idő alatt használják őket. Ezért sokan nem szeretik a népszerű termékeket, például a legfrissebb furcsa formatervezési szórakoztató eszközöket, amelyek csúnya stílusok, csúnya színek stb. Az igazat megvallva szerettem már a közös termékeket, de most csak a népszerű és tartós dolgokat szeretem, akárcsak az egyes parkok interaktív sportjátékai.


Az elmédben talán nem értetted meg az interaktív sportjátékokat, azt gondoltad, hogy nem jó a használat, ezért nem emlékszel szükségszerűen. Mindazonáltal a szórakoztató tevékenységek elengedhetetlenek számunkra, a jó interaktív sportjátékok jóak az egészségünkre.


Például vettem egy nagyon drága és népszerű szoknyát, de a ruhája az alacsony minőségű volt, úgyhogy csak egy hónapig viseltem, annyira szomorú voltam, hogy annyi pénzt kértem. Épp ellenkezőleg, én is vettem egy pár népszerű cipőt, sőt, azt akartam viselni, hogy egy hónap alatt, mert olcsó. De meglepő módon, ez a népszerű cipő nem volt mindig kopott. Vagyis nem minden népszerű dolog rossz.

Ettől kezdve gyanítom, hogy a népszerű termékekre jellemző tulajdonságok. Ugyanúgy, amikor a parkokba sétálunk, bár a Terentian mindenféle felszerelése nagyon népszerű és bájos, de nem tartós, kivéve a következő interaktív sportjáték-felszerelést, most már láthatja.

 

 

Általánosságban elmondható, hogy ez a felfújható zip vonal a zip bélés kalandja bérleti üzlet. Mérete körülbelül 18m x5.4m x 6mH, az 1000D-es PVC ponyva

A felfújható zip vonal 1000D PVC ponyvával készül, a légrugós keret az egész felfújható állványt teszi még akkor is, amikor a játékosok lefelé húzódnak a csúcsról. Erõs hálók vannak a légmentes keret körül, hogy a játékosok zip vonalat játszhassanak és aggodalmak nélkül. A biztonsági hálóhíd kivételével az alján egy légnedves szőnyeg is található, így akár a zip vonalról is leeshet, a bounced belülről is tapasztalhat. Nagyon vicces.

Az én benyomásom szerint ez az interaktív sportjáték felszerelés nemcsak stílusos, hanem nagyon tartós is, mert hosszú időn keresztül különböző interaktív sportjátékokat játszottam különböző szórakoztató berendezésekben. De a többi játék egyáltalán nem vonz engem, de most ez a népszerű interaktív sporteszköz-felszerelés a kedvencem minden parkban. Ezért a népszerű interaktív sportesemények jobbak lesznek, mint a parkban lévő terentian játékok.