A legújabb és legtöbb kihívást jelentő interaktív Sport játék

Ismerik inkább felfújható termék, mint egy csomó felfújható termékek szorosan összefügg az emberek mindennapi életét. Akkor tudsz valamit interaktív sport játék? Ma szeretném bemutatni, hogy az egyik legújabb és legnagyobb kihívást jelentő felfújható játék---mobil felfújható zip line.


Ismert az összes, hogy a fiatalok kedveli a legizgalmasabb és kihívásokban leggazdagabb dolog. Is, miért az üzlet bérleti ezekkel a termékekkel üdvözlendő tehát emberek között. Azt hiszem, ez a fajta friss és népszerű interaktív sport játék hozza, azonos bérleti vállalkozásának e felfújható kidobóval, csúszdák vagy felfújható akadályokat még több profit.


Mobil felfújható zip line, mint ugyanaz mint más felfújható sport játékok, megtámadható többször mellett különböző emberek mert tette 0.55mm PVC ponyva és tartós ahhoz, hogy hosszú ideig használható. Továbbá vízálló, hőszigetelés, amely lehetővé teszi, hogy a tűző nap alatt egy hosszú nap, vagy áztatni a heves esőzések. Így-a ' igazán költséghatékony, bérleti vállalatok számára nem?


Mobil felfújható zip line egy olyan interaktív versenysport játék. Akkor lehet, hogy kíváncsi, hogy hogyan kell játszani, és ez az a megtiszteltetés, hogy nem néhány bevezetése az Ön szerint az alábbi képen.

  mobile inflatable zip line

Az első két ember kell mászni egy vulkán, és majd bővíteni a 40 láb hosszú függőhíd. Most a két ember kell mászni rajta a hegyre. Miután a versenytársak elérjük a hegy tetején, egyszer egyikük fújja a sípot, és majd ők is ereszkedik le egy 40 láb zip line az aljára. Természetesen a verseny alatt, minden versenyző a zip line kosárba által biztosított a kísérő.


Ilyen típusú interaktív sport játék van szükség, a bátorság, a sebesség ügyesség, valamint a lelked kihívás. Így nem kétséges, hogy a bérleti üzleti mobil felfújható zip line és egyéb felfújható sport játék fogja felhívni a figyelmet ezek az emberek.