A varázslatos felfújható mobil planetárium kupola

Felfújható mobil planetárium kupola egyre inkább használják az életünkben. Ez általában alkalmas az iskolai oktatás és fel lehet használni, mint egy mobil planetárium és filmvetítő terem.

inflatable mobile planetarium domeA hordozható planetárium vetítés kupola sátor képes szimulálni az éjszakai égbolt bármely helyen és időben a földön segítségével egy egyszerű vetítési rendszer, és azt is mutatják, a mozgás a Nap, bolygók és a Hold. Kiegészítő berendezéseket, például videoprojektorokat és diavetítőket is beszerelhet az égitestek, csillaghalmazok, üstökösök, galaxisok stb.

Felfújható mobil planetárium kupola nagyon népszerű az iskolai csillagászat oktatás. Ez a kupola sátor olyan, mint egy nagy, egyedi áttetsző földgömb, teljes 360 fokos multimédiás videó vetítővászonnal. Ez tud beszerez egy kiegészít 360- mérték megtekintés tapasztalat -val egy egész 720- mérték kábító hatalmas képernyő alámerülés, megfelelő részére 360- mérték film lejátszás vagy iskola csillagászat oktatás.

Felfújható mobil planetárium kupola lehet használni, mint egy ideiglenes színház múzeumokban vagy más nyilvános helyeken, mint például bevásárlóközpontok, csarnokok és nyilvános területeken. Az általunk használt szövetet a legmagasabb égésgátló szabványok szerint terveztük. Pamutruhája megfelel az NFPA701 szabványnak. Még közvetlen napfényben is, belső kupolája 100% -ban átlátszatlan, így különböző szabadtéri tevékenységekhez használható.