A kiváló minőségű szabadtéri felfújható kemping sátor nagyon népszerű

A Vango brit kempinggyártó rangos díjat nyert a 2019-es müncheni szabadtéri kiállításon az Outpoor-tól. A Vango felfújható sátrakat készített a világ legkönnyebb felfújható sátorjaként.

Általában az egyes táborozók és a családi táborozók kis és könnyű felfújható kemping sátrakat választanak, mivel ezeket a sátrakat könnyű hordozni, és csökkenthetik a táborozók terheit. A Vango hidrogénprojekt sátra csak 600 gramm súlyú, és kerékpár-szivattyúval másodpercek alatt felfújható. Azt állítják, hogy ez egy könnyű sátor, amelyet kifejezetten hátizsákos turisták és kerékpáros lakók számára ajánlottak.

Ez a Vango felfújható sátor elnyerte a "Legjobb sátor" kategóriában a kiemelkedő szabadtéri utazók számára legkeresettebb arany díjat. Az ISPO bírója szerint a hidrogénprojekt nagyon könnyen használható innováció. A felfújható sátrak gyártói folyamatosan fejlesztik a sátrak gyártását a felhasználók tényleges igényei szerint, és technológiát alkalmaznak a sátrak minőségének javítására. A társadalom fejlődésével a felfújható sátrak használata egyre szélesebb körű és sokféle területen alkalmazható.

Cégünk elkötelezett amellett, hogy megfelelőbb és jobb minőségű felfújható sátrakat készítsen az ügyfelek számára. További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.