A karácsonyi dekoráció átlátszó felfújható hó gömb

Karácsony ünneplik december 25-én minden évben. A legenda a Szaturnusz Fesztiválról származik, amikor az ókori rómaiak üdvözölték az új évet. Az előző napon, december 24-én sok katolikus egyház tartott misét. Ezt a napot szenteste-nek is nevezik. Karácsony egy munkaszüneti nap számos országban és régióban, és azt is üdvözölte sok ember. Gyakran ezen a napon, az emberek ünneplik az ünnep.

inflatable Christmas snow globe

Az emberek ünneplik karácsony sok szempontból, a leggyakoribb az, hogy ajándékokat egymásnak, hogy megmutassák aggodalmukat. Ezután mindenki díszíti otthonok, utcák, bevásárlóközpontok, stb, annak érdekében, hogy hozzon létre egy élénk ünnepi hangulatot. Általánosságban elmondható, dekorációk közé karácsonyfák, karácsonyi kalapok és karácsonyi harisnya. Sok vállalkozás is fogja ezt az alkalmat, hogy tartsanak bizonyos tevékenységeket a termékek népszerűsítésére.

Ebben a fesztivál, a gyerekek kedvence a Mikulás egy szán húzta rénszarvas karácsony estéjén. A legenda szerint, Mikulás titokban cucc ajándékokat karácsonyi harisnyát lóg a gyermekek ágya, vagy halom őket a karácsonyfa mellett a kandalló.

transparent inflatable snow globe

A fent említett dekorációk mellett az emberek bizonyos ételeket esznek karácsonykor. Minden országnak megvannak a maga szokásai. Például, polenta az Egyesült Államokból, pulyka az Egyesült Királyságból, mézeskalács Németországból, trunk torta Franciaországból, tőkehal Olaszországból, mandula puding Dániából és így tovább. A brit karácsonyi étel is sült sertés, pulyka, karácsonyi puding, karácsonyi darált hús pite és így tovább.

Ma elsősorban egy pillantást egy felfújható termék használt karácsonyi dekoráció -felfújható karácsonyi hógömb. Ez egy átlátszó labda az emberi méret, főleg a karácsonyi díszek. Meg lehet helyezni otthon vagy szabadtéri helyeken, mint például utcák és nagy szupermarketek.

Tudunk egy kis más karácsonyi díszek a felfújható karácsonyi hó gömb, mint a karácsonyfák, karácsonyi kalapok, karácsonyi harisnya, karácsonyi ajándékok és a Mikulás modellek. Ha azt akarjuk, hogy növelje a szépség, mi is tesz néhány hamis hópelyhek benne, hogy hozzon létre egy szép hógömb. Ezen felül, azt is meg ezt aátlátszó felfújható hógömb, a gyerekek játszhatnak benne, és a felnőttek is öltöznek, mint a Mikulás, és marad benne az esemény promóció vagy bolt promóció.