Aludj a vízen, a felfújható sátor

Próbáltál már egy olyan kempingstílust, amely napközben a víz mentén úszik és éjszaka alszik a vízen? Vagy láttál már valaha is egy ilyen kemping sátrat? Valójában ez nem egy új módja a kempingnek. Az amerikai kültéri berendezés gyártója, a SmithFly Designs már 2017-ben bevezetett egy új terméket - a sekély sátrat, amely egy felfújható úszó sátor.

inflatable floating tent

Felfújható úszó sátrakat úgy alakítottak ki, hogy kielégítsék az emberek vágyát arra, hogy saját táborokat építsenek a kedvenc tavakba vagy tavakba. A sátor felállításához nincs szükség fémállványra, és egyszerűen levegőszivattyúval felszerelhető és leszerelhető. Noha a vízen is lehet aludni, a felfújható úszó sátraknak előnyeik vannak a hajóházakhoz képest. Mivel a lakóhajó nemcsak terjedelmes és drága, hanem a felhasználási környezetre is magas követelményeket támaszt.

Az emberek szeretnek új dolgokat, különösen a kalandorok számára, inkább hajlandók kipróbálni. Csakúgy, mint a táborozók, gyakran szívesen találnak rendkívüli táborokat, például erdőket, hegyeket és áramlatokat. A táborozók figyelnek a sátrak megválasztására, és egyre több ember használja felfújható sátrakat. Mivel a felfújható sátrak hordozhatók. A hagyományos fémtartású sátrak nehéz, nem könnyű mozgatni, szállítani és felállítani.

Tehát értékeli-e a felfújható sátrak kényelmét?