A felfújható sátor használatának szabályai

Ha egy felfújható sátort vásárolt, akkor kíváncsi lehet a dózisra, és ne használja, amikor ugyanabban az időben élvezi a fölényét. Ez a cikk témája. Elmondom neked, hogy bizonyos dolgok figyelmet igényelnek a felfújható sátor használatakor.


Először is elég helyet kell találnod egy felfújható sátorhoz. Ne feledje, hogy a felfújható sátor csak akkor szolgál kényelmesen, ha helyesen van elhelyezve. Ha száraz helyre teszed, akkor aggódhatsz a sátrádnál, amikor alszol.


Másodszor, kerülje az éles eszköz közeledését a sátorhoz. Bár az általunk használt anyag nagyon tartós és erős, de még mindig fennáll annak a veszélye, hogy a felület felszakad, ha az éles szerszámok széléhez van kötve, mint a kések vagy a csavarhúzó.


Ezután mindig emlékezzen arra, hogy felfújható anyaga is szövetből készül. Ez azt jelenti, hogy bizonyos hőmérsékleti tartományt képes elviselni, de ha túl magas a hőmérséklet, a lángálló PVC ponyva még mindig éghet. Tehát az Ön biztonságáért és az értékes sátra teljességéért, ne tegye túl közel a tűzhez, bár az anyag lángálló.


Ráadásul, ha a rossz idő várható, csak változtassa meg a tervét, hogy piknik legyen, mert ha a szél túl őrült és nyolcasnál magasabb szintre kerül, a felfújható sátor nem fogja túlélni. A felfújható sátor szélzáró, de nem félek félre az erős szél. Ez az Ön biztonságáért is, nem érdemes kockáztatni annak bizonyítására, hogy bátor vagy, és a sátor kiváló.


Feltételezve, hogy jobb lenne kihúzni a felfújható sátrat, és feltárni a nap alatt, ez nagyon hatékony lesz a baktériumok megölésében a sátorban, és világosabb környezetet biztosít a sátor használatához.


Végül, ha a felfújható sátor szennyezett, ne aggódjon, a tiszta víz és a szappan elég alapos tisztításhoz. Használhatsz egy ruhadarabot, hogy kitörölhesd a sötétbotot, majd szappannal szórjál rá, és mossa meg vízzel. Ne felejtse el megszáradni a csomagolás előtt.


Ez minden, remélem, jól érezze magát a felfújható sátorban!