Népszerű olcsó felfújható Óriáspók kupola

Pók kupolák kap a nevét a sok láb. Ezek a kupolák van egy kerek lábnyom. A hatalmas vinyl fed tehetők a színek, és nincsenek határok a kreativitás grafikus. Használhatja ezeket felfújható sátor a rendezvényen, találkozók, a mintavétel és a piknikezésre, vagy egyszerűen csak árnyékban. Fogunk dolgozni, hogy hozzon létre egy félelmetes kupola.


Felfújható 6 lábak /8 lábak pók kupola a szemet gyönyörködtető, gyorsan, hogy felfújja és hihetetlenül tágas belső rész! Minden csomag tartalmazza a korlátlan egyező nyomtatás, cipzár falak, elektromos fúvók.


spider dome tent


Felfújható pók kupolák a sátor, mely egész szerkezet felrobbantották levegő keresztül fúvók alkotnak egy éles sátorban. Általában felfújható sátor oszthatók két kategóriába, légmentes sátrak és nem légmentesen záródó sátrak. Felfújható sátor képesek sok alkalmak és események, mint a kemping, hátizsákkal, esküvők, karneválok, fesztiválok, egyházak, cserkészek, reklám, üzleti akciók, fülkék, sport, család, stb. Legfőképpen felfújható pók kupolák hordozható, tartós és kényelmes, tudod használ ez bárhol és bármikor szüksége van rá!

Egyéni felfújható pók kupola is nagyszerű módja annak, hogy hozzá izgalom és a kölcsönhatás az eseményeket az esemény.