Mobile Planetárium kupola

Az elmúlt években az iskola nagy része mindenféle oktatási vetületet nyitott. Ily módon a diákok tudatosan tanulhatnak minden területen, vagyis ez egy modern oktatási tétel. Annak érdekében, hogy elkapjuk az időket, shoolunk megvásárolt egy kék szórakoztató eszközt, a neve Mobile Planetarium Dome.

 

Korábban nem létezik szórakoztató berendezés az iskolánkban, a Mobil Planetárium Dóm az első, így nagyon szeretjük. Nagyon megváltoztatta a sörétemet. A Mobile Planetarium Dome többet szórakoztat az iskolánkban, mindaddig, amíg ezt használjuk, a világ legboldogabb embereinek kell lennünk.

6m Inflatable dome tent  

Általánosságban elmondható, hogy a Mobile Planetarium Dome oktatási tapasztalatot taníthat a hallgatók számára, akik nagyon szeretik ezt használni. Ez a Mobile Planetarium kupola egy felfújható kupolát és egy korszerű digitális vetítési rendszert használ. Bármely típusú oktatási programozást a felfújható kupola belső mennyezetére tervezhetünk, és mély benyomást kelthetünk.

 

A Mobile Planetarium Dome belső átmérője tizennyolc láb, kb. Huszonöt lábnyi lábnyom, és tizenhárom méter magas. Ez több mint elég nagy ahhoz, hogy egy egész átlagos méretű osztály bejusson, mégis hordozható ahhoz, hogy könnyen telepíthető legyen az egész régió területére. Legfeljebb negyvenöt gyermeket vagy harminc felnőttet tudunk elhelyezni. A Mobile Planetarium Dome mindenki számára elérhető, beleértve az oktatási intézményeket, a nonprofit szervezeteket és a magánszervezeteket is.

 

Napjainkban a legtöbb ember olyan értelmes dolgot szeretne tenni, ami több hasznot hozhat számukra, hogy boldog életet élhessen. Tény, hogy a szórakozás a legjobb sporttárgy egész életében, csak ez teszi az élet színes minden nap. Ezért tanulnunk kell a legújabb szórakoztató módszert, persze, jobb, ha elkezdenénk iskolába járni.

 

Ha sportoló tanár az iskolában, akkor tegyen valamit a diákjainak a szabadidőben. Használod ezt a Mobile Planetarium Dome-t az iskoládban? Lehet, hogy az iskolája birtokolja, de a funkció más, mint a miénk. Mivel ez a Mobile Planetarium Dome ezekben a napokban a legújabb Kupola, ezért meg kell tanulnunk a fejlett tudását. Minden iskola, mint oktatási egység, a legfrissebb dolog nagyon fontos számunkra, mint például a legújabb és fejlett Mobile Planetarium Dome.