Ez egy felfújható sziklamászás

Ha egy szórakoztató tevékenységet keres, felfújható, akkor a felfújható „Rock Climb” a termék az Ön számára!A fantasztikus felfújható „Rock Climb” megérkezett a Yolloy-ba, és tökéletesen alkalmas számos olyan rendezvényre, mint az iskolai szórakoztató napok, a közösségi események, a születésnapi partik és sok más.


A felhasználók ugrálhatnak a pattogó területen, és tesztelhetik készségeiket és erejüket, hogy felmászhassanak a felfújható hegymászó falszakaszon. Ideális a bootcamp / total wipeout stílusú eseményekhez.


És felfújható sziklamászófal a Yolloyban biztonságosabb és érdekesebb hegymászási élményt nyújt Önnek. Ahogy a sziklamászás egyre népszerűbbé válik, számos viszonylag kényelmes és biztonságos hegymászó termék készült. Felfújható sziklamászófal a legbiztonságosabb és legolcsóbb. A felfújható sziklamászó fal jó minőségű 0,55 mm-es PVC ponyvából készül, amely a legjobb felfújható termékek anyaga. A puha felület rendkívül biztonságos a felfújás után. Így minden korosztály részt vehet ennek a tevékenységnek.


Az egyik legnépszerűbb értékesítési termék a termékcsaládban és egy olyan termék, amely mindig nagyszerű visszajelzést kap a csodálatos ügyfeleinktől.