A felfújható sátor A mozgó szakasz

A felfújható sátor mozgó szakasz? Tudom, hogy a sátrak védhetik a szélet, tárolhatják a dolgokat, és nagy sátrak találhatók találkozóhelyként. De a sátor, amely meg tudja csinálni a színpadot, nagyon kíváncsi voltam!

Néha szükségünk van egy kis innovációra, és az élet megváltozik.

Felfújható tömített sátrak a koncert színpadán

Ma nagyon érdekes dolgot találtam. Megállapítottam, hogy amikor egy kis koncertet tartottam, nem kellett egy profi stagelike-t építeni. Szükségem volt egy kis fúvó, és a felfújható lezárt sátor a tökéletes megoldás. És a hatás nem rossz a szakmai színpadon. Nagyon vonzó, kényelmes és alkalmas olyan tevékenységekre, mint a promóciós tevékenységek, a kis zenekarok és a DJ műsorok.

Aztán azt gondoltam, hogy a mi más termékeinket egy egyszerű szakaszba is át lehetne alakítani. Például: Használja ki ezt a tágas helyet, és töltsön el egy kis időt, hogy öltözzön fel és váljon a színpadra! Vagy lehet jó hely a képek készítésére.
 

Népszerű koncert a felfújható sátrakban

Csak egy kis kreativitásra van szükséged, látni fogsz egy másik világot. nem it Ha több szórakoztató felfújható terméke van, akkor ötleteket is megoszthat velünk!