A felfújható Planetárium kupolája több kényelmet biztosít a filmvetítés

Talán meg lehet nézni a filmet, amely bemutatja az iskolában nagyon gyakran, de mindig nem tetszik a film oktatás, de hogyan? Mint számít fo az a tény, a főként oka nem a film, hanem a találat hatás, minden rendben? Ha az iskola bemutató film vonzó szórakoztató berendezés, hatása eltérő lesz.

Ez nekem, mint én is szeretem nézni a filmet, nem csak a mi iskolánkban, hanem minden nyilvános helyen. Általában ha a film kezdete, én akarat nekirohanni ott az első, néhány ember hívj egy film rajongók. Nem kétséges, mindenféle szórakoztató berendezés én már láttam, de a további kényelmet Planetárium kupolája nemrégiben egy gyártás, én szeretem nagyon.


Mit szólnál hozzá ez? A legújabb Planetárium dome sátor valójában nagyon fejlett, a modern. Egy nap, néhány barátommal azt kérdezte, hogy a film egy éjszaka, a szabadtéri játszótéren jön, bár én did't akar odamenni, de is odamentem, velük. Hogy az én meglepő módon, az egész film nagyon csodálatos, és az egyedi felfújható Planetárium dome sátor vonzóbbá. Most a következő, a kép, akkor is vessen egy pillantást.


6m planetarium dome 


Ez egy 4 cső levegő bezár ajtó Planetárium dome sátor, így ez eltér a három cső levegő bezár ajtó is. Arról van szó, 5 M Átm, és készült a láng-ellenálló anyag találkozik a NFPA-701 Standard.The anyag alkalmas film mutatja, különösen a modern film bemutatás-ban akármi szórakozás helyeken.


oreover, a felfújható Planetárium dome sátor is széles körben elhelyezett mindenféle beltéri vagy kültéri film, különböző méretű szoba követelmény. Ez is nagyon népszerű a közoktatás Planetárium film. Az emberek a planetárium dome sátor film erős látás hatása lesz. Mint egy jó szórakozást berendezések-a ' is könnyű-hoz vesz és felszerel.


A mindennapi életben a film mutatja, nagyon fontos, hogy a lelki gazdagság, az emberi lények. Ha nagyon elfoglalt, élvezheti a havonta, ha nem túl elfoglalt, és tudod nézni, hogy havonta kétszer, ha a tanuló, akkor jobb, ha a film oktatás hetente látni, és így tovább. De nem számít, hogy ki is van, a csodálatos felfújható Planetárium dome sátor nagyon fontos eszközök az Ön számára.


Ezért ha a film van mutatott egy nagyon hangulatos és kényelmes szórakoztató berendezés, például a legújabb Planetárium dome sátor, a közönség is igazán tanulni a tudás a film során, mert a közönség a filmet komolyan. Természetesen ez 4 cső levegő bezár ajtó Planetárium kupola, több kényelmet biztosít a film találat.