Felfújható hógömb

Ha Ön érdekelt-ban vétel egy óriás felfújható hógömb, ne keressen tovább.  Hogy Ön hiányzó-hoz összead ez vonás a bounce-ház, bele a holiday események, extra pénzt az ünnepek alatt, vagy csak szeretné megjeleníteni egy termék vonal, mi van a felfújható hógömb.  Mi emberi hó gömbök olyan biztos, hogy egy attrakciója mindenképpen és egy nagy bevételt generátor az ünnepek alatt. Ha azt szeretné, hogy a pénz rövid idő hoz mosolyog és emlékek ügyfeleinek, ez egy nagy út-hoz csinál ez.  Hogy a hatalmas élet méret felfújható hógömb ma, így van ez időben részére a szünetek!


Fotó-események

Nagy bevásárlóközpontok és a szabadtéri rendezvények lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy lépést belül a világon, hogy a képet hozott. Egy egyedi emlék az ünnepekre. Változtatni a háttérben, hogy illeszkedjen a téma.

Hot sale inflatable snow ball for taking photos 

 

A Courtyard kijelző
Szüksége van egy extra nagy globe az esemény? A Globe és a kupolák lehet egyéni igényeihez igazodva épült.

  

 

Szintén használható autó kereskedések. Kijelző a jármű belsejében a hógömb!

 

 

Térkép megjelenítése

Bemutassa a termékeket egy hógömb belsejében. Egy egyedi ötlete, hogy a vásárlók akarat szerelem. Egy nagy összeadás-hoz minden tároló ablakot vagy a középpontjában.

 

Itt gyártott minőségi felfújható hógömb, ha érdekli, írjon nekünk a további részletekért. Szeretnénk dolgozni, a tökéletes tiszta hógömb szeretné.