Felfújható Marquee Event For Sales

Napjainkban a felfújható termékek egyre ismertebbek az embereknek, különösen a felfújható sátraknak. A gyártók sokféle felfújható sátort gyártottak különféle helyzetekhez, például felfújható sátorkempinghez, esküvőhöz, orvosi kezeléshez, katonai vagy egyéb rendezvényekhez.

1.png

A felfújható sátor a fenti képen csak egy a felfújható sátor az esemény. A nagy felfújható sátor az esemény mintegy 35 méter hosszú, 25 méter szélességű és 12 méter magas. Két ajtó van előtte, a kicsi az emberekre és a nagy teherautókra. De vissza van zárva. Természetesen a méret változhat az ügyfelek igénye szerint. A PVC ponyvák dupla varrással és négyszeres varrással készülnek a hangsúlyozott pontokon, ami hosszú ideig használható.


A nap folyamán a fény kívülről bejuthat az égboltokba a Felfújható Marquee tetején keresztül; míg este a tetején lévő vezetéktartók lehetővé teszik, hogy vezetékeket állítsatok be, és a lámpákat kapcsolják be. Bármi legyen is az idő, a sátorban lévő fényerő tökéletes és elégedett lehet az eseményhez.


Ezen kívül a vízálló és UV-álló anyagnak köszönhetően minden helyzetben felhasználható anélkül, hogy aggódnia kellene az időjárási problémák miatt. Segít, hogy ne legyen bosszantó eső és erős szél.


Akkor hogyan lehet kihasználni a nagy felfújható sátort az eseményért? Ez elég nagy ahhoz, hogy sok embert, sőt nagyméretű eszközt vagy járművet tartson. Tehát felfújható múzeumként, felfújható tárolóban vagy garázsban, felfújható sportcsarnokban és így tovább. Vagy talán új ötleted van annak használatáról, függetlenül attól, hogy ez függ. Azonban a felfújható sátor fontos és hasznos szerepet játszik mindennapi életünkben.


A felfújható sátor, mint a felfújható kemping sátor, szintén többcélú felfújható termék. Ha szüksége van rá, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

 

További információ a honlapunkon: http://www.yolloy.net/Outdoor-Inflatable-Tents/